Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost partener de afaceri al Corinei Martin Cine este martorul Valentin Pavlovici, omul care l-a însoțit pe Nicușor Constantinescu în America

ro

14 Nov, 2014 00:00 7937 Marime text
Valentin Pavlovici este cel care i-a fost alături lui Nicușor Constantinescu pe toată perioada șederii sale în Statele Unite ale Americii și care acum este prezentat drept „martorul care îl contrazice pe procuror“. Ceea ce se omite a se spune despre Pavlovici este faptul că a fost implicat în destule afaceri în România, în decursul timpului, el fiind chiar asociat, la un moment dat, și cu Corina Martin.

Asociat într-o firmă cu cifră de afaceri, profit și salariați = ZERO

În prezent, Valentin Pavlovici figurează ca asociat în SC General Garant Service SRL, cu 35%, alături de SC Bronx Auto Service SRL (10%), SC DO MI Advertising SRL (44%) și Petre Amilcar Iovănescu (11%). Mergând pe firul asociaților, vom vedea că, așa cum arată aceleași date de la Registrul Comerțului, SC Bronx Auto Service (care, în prezent, se numește SC Bronx Auto Company SRL) are ca asociați pe Paul Christian Pavlovici și pe Andrei Poenaru. Societatea a declarat, la finalul anului 2013, cifra de afaceri, profitul net și numărul salariaților zero. Cel de-al doilea asociat persoană juridică, SC DO MI Advertising SRL (care, în prezent, se numește SC DIDI Service International SRL) are un singur asociat, respectiv pe George Mihai Meghea. La sfârșitul anului 2013, SC DIDI Service International SRL declarase o cifră de afaceri de 478.526 de lei, profit net zero și un salariat.
De remarcat este faptul că, din 2004 până în prezent, SC General Garant Service SRL, societate ce are sediul, încă de la înființare, în București, a declarat cifra de afaceri, profitul net și numărul salariaților zero(!).

Partener de afaceri cu Corina Martin

Potrivit informațiilor publicate de www.vrajitorul.eu, în martie 2005, îl regăsim pe Valentin Pavlovici asociat cu Corina Martin în SC Scorpio Cons SRL. Cei doi au preluat părțile sociale în proporții egale de la Adrian Caplescu. Tot Pavlovici a fost numit atunci în funcția de administrator al firmei. În prezent însă, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Corina Martin este asociată în SC Scorpio Cons SRL cu Cristian Sin.

În trecere, prin alte afaceri

În anul 2006, Valentin Pavlovici mai era asociat împreună cu Paul Christian Pavlovici și Cătălin Dumitrescu și în SC Memco Leasing SRL, care și-a schimbat ulterior numele în SC Memco Auto Trade SRL. În august 2006, cei trei asociați hotărăsc suspendarea activității societății pentru o perioadă de trei ani, pentru ca, în 2009, asociații să ceară dizolvarea societății.
În anul 2007, Valentin Pavlovici a intrat în SC Axma Farm SRL, ca asociat, el preluând o parte din părțile sociale de la Alexandru Porumb. Pavlovici a mai fost asociat în această firmă cu Marius Florian Necula, Marian Stănilă și Alexandru Porumb. În anul 2010, Pavlovici se retrage din SC Axma Farm SRL.

Sevciuc, mandatarul reclamantului Pavlovici

La o simplă căutare pe Internet, îl regăsim pe Valentin Pavlovici și pe portalul Judecătoriei Sectorului 3 București, în dosarul nr. 9676/301/2011, ca reclamant. El este reprezentat însă prin mandatar Dumitru Daniel Sevciuc.

Asociații din fosta Bijuteria SA

Acest dosar nu este însă unicul liant între cei doi. Potrivit Monitorului Oficial nr. 1019/2006, Valentin Pavlovici, născut în București, cetățean american, și Dumitru Daniel Sevciuc, cu domiciliul în Constanța, apar, la acea vreme, ca acționari în SC Euro Market Services SA București, fostă Bijuteria SA. Prezența lor în această firmă la vedere durează până în anul 2007, când, potrivit Monitorului Oficial nr. 1104/2007, Adunarea Generală a Acționarilor, la care au fost prezenți Dumitru Daniel Sevciuc, Valentin Pavlovici, Gabriela Opriș, Silviu Opriș și Lavinia Crăciunescu, a hotărât transformarea acțiunilor deținute de aceștia din acțiuni nominative dematerializate în acțiuni la purtător în formă materializată. În acest context, este foarte posibil ca cei doi, respectiv Pavlovici și Sevciuc, să fie însă acționari în SC Euro Market Services SA. Ultima cifră de afaceri a acestei firme pe care o regăsim pe www.vrajitorul.eu este cea pe 2009, de 6.124.285 de lei, profit net de 1.492.767 de lei și 47 de salariați.

Afacerile mandatarului

Revenind doar la Dumitru Daniel Sevciuc, după cum reiese din datele de la Registrul Comerțului, acesta figurează în prezent asociat în SC Daniele Cafe SRL, societate în funcțiune, în M.T.S. International Impex SRL, societate aflată în prezent în dizolvare judiciară, cf. Art. 237 din Legea nr. 31/1990, și în SC Villa Garina SRL, din Constanța, firmă care, pentru moment, are activitatea întreruptă.
Privind în urmă, www.vrajitorul.eu ni-l prezintă pe Dumitru Daniel Sevciuc, cel care este mandatarul lui Valentin Pavlovici, ca fondator, în anul 2005, al firmei Villa Garina SRL, cu sediul în Constanța, împreună cu Dossi Bruno și Mittempergher Alberto. În 2006, același Sevciuc apare ca asociat în SC Rebeca Still SRL Constanța, alături de Ana Pârvu, pentru ca, în luna septembrie a aceluiași an, Sevciuc să se retragă din firmă.
În anul 2008, Dumitru Daniel Sevciuc a fost cooptat în SC M.T.S. International Impex SRL, el fiind numit și administrator. De remarcat este faptul că, în acest an, firma a declarat cea mai mare cifră de afaceri, respectiv 358.100 de lei.
Același Dumitru Daniel Sevciuc mai apare de-a lungul timpului ca asociat și în SC Dumas & D SRL, cu sediul în București, dar și în SC Ary Auto Services Fast SRL, societate care își va schimba numele în SC Total Best Services SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii