Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focurile de artificii de Revelion de la Constanța vor fi trase de cei de la Artificii Group SRL. Hunedorenii vor încasa aproape 300.000 lei

ro

25 Dec, 2021 00:00 3492 Marime text
⦁ Artificii Group SRL a câștigat contractul pentru serviciile de pirotehnie necesare organizării focurilor de artificii de Revelion de la Constanța
⦁ Primăria Constanța va plăti 286.800 de lei fără TVA, pentru șapte focuri de artificii care vor fi trase pe plaja din zona Restaurantului Reyna, pe Plaja Modern, în Parcul Gării, în Tăbăcărie, în zona Campusului Universității „Ovidius“, sau mall Vivo și în Parcul din Poarta 6
⦁ Asociat unic și administrator al societății este Adrian Bura
⦁ Compania Artificii Group a încheiat 65 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.231.971,74 lei



Artificii Group SRL a câștigat contractul pentru serviciile de pirotehnie necesare organizării focurilor de artificii de Revelion de la Constanța.

Primăria Constanța va plăti 286.800 de lei fără TVA, pentru șapte focuri de artificii care vor fi trase pe plaja din zona Restaurantului Reyna, pe Plaja Modern, în Parcul Gării, în Tăbăcărie, în zona Campusului Universității „Ovidius“, sau mall Vivo și în Parcul din Poarta 6.

Muzica pe care se vor trage artificiile sunt piese celebre aparținând lui Adele, Snap, Ellie Goulding, Coldplay, Alexandra Burke, Ray Charles, Feli, Voltaj etc.

Despre Artificii Group SRL

Societatea a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în satul Castau, județul Hunedoara. Obiectul de activitate sunt activități recreative și distractive.

Potrivit www.confidas.ro, firma a raportat în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de peste 215.000 de lei și un profit net de 18.358 de lei.
Asociat unic și administrator al societății este Adrian Bura.

Compania Artificii Group a încheiat 65 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.231.971,74 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Cât vor plăti constănțenii pentru cele șapte focuri de artificii din noaptea de Revelion

Concert pe bulevardul Tomis, între Miga și Lupoaică. Câți bani pune la bătaie Primăria Constanța pentru Revelion 2022?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii