Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a interzis Mazare ZIUA de Constanta?!

ro

22 Apr, 2009 00:38 39296 Marime text
deschidere_mazare_interzis.jpgChioşcurile din care a fost scos cotidianul nostru aparţin societăţii Conpress Group SRL, în acţionariatul căreia îl regăsim pe primarul Constanţei, Radu Mazăre 

Aşa cum aţi putut observa, cotidianul ZIUA de Constanţa nu mai poate fi găsit în chioşcurile Conpress Group. Încă de pe 6 aprilie a.c., cititorii ne-au sesizat că în chioşcurile Conpress Group nu au găsit ZIUA de Constanţa, care ar fi trebuit să fie distribuită de SC Tutun şi Ziare SRL . De asemenea, abonamentele ce trebuiau distribuite prin grija aceleaşi companii nu au inclus şi ediţia locală a ziarului ZIUA.

După verificarea informaţiilor a reieşit că situaţia prezentată este reală, fapt confirmat şi de vânzătorii de la punctele de distribuţie a presei în care furnizorul de ziare este Tutun şi Ziare SRL . Mai mult decât atât, responsabilii de chioşcuri ne-au comunicat că nici nu vor mai primi acest ziar, lucru ştiut de la şefii lor. Dar cum s-a ajuns la această situaţie? SC Tutun şi Ziare SRL are ca unic asociat firma Conpress Group SRL , în acţionariatul căreia îl regăsim pe primarul Constanţei, Radu Mazăre. Societatea deţine 85% din distribuţia de presă din Constanţa. Cu alte cuvinte, monopolul. Cum linia ziarului nostru a fost întotdeauna echidistantă şi a prezentat atât părţile pozitive, cât şi pe cele negative ale administraţiei publice locale, dar şi ale  activităţii primarului Radu Mazăre, nu ne rămâne decât să afirmăm că edilul este deranjat de prezenţa noastră pe piaţa media constănţeană şi că scoaterea ziarului ZIUA de Constanţa de la difuzare din chioşcurile Conpress Group nu poate fi considerată decât o formă de interzicere.

 

Feri Predescu - primul „ghimpe"

Este adevărat că, încă de la sfârşitul lunii noiembrie 2008, SC Tutun şi Ziare SRL a informat că „datorită costurilor logistice ridicate", se află în imposibilitatea de a mai distribui ZIUA de Constanţa. Dar, numai ZIUA de Constanţa. Adresa din 28.11.2008 a fost urmată de alte documente care menţionau acelaşi aspect, fără a avea însă urmări. În fapt, documentele transmise de SC Tutun şi Ziare SRL pot fi considerate avertismente ale societăţii de distribuţie faţă de materiale de presă apărute în cotidianul nostru. După cum precizam, prima adresă purtând semnătura directorului SC Tutun şi Ziare SRL a fost primită pe 28.11.2008, la doar două zile după ce ZIUA de Constanţa îşi arăta solidaritatea faţă de jurnalista Feri Predescu şi se alătura demersului de susţinere a acesteia pentru strângerea banilor cu care trebuie să-l despăgubească pe primarul Radu Mazăre (//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/social/...).

chiosc_telegraf.jpg„Libertatea" presei

Procesul dintre Mazăre şi Feri Predescu a fost menţionat şi în raportul Departamentului de stat al SUA privind respectarea drepturilor omului în România, la secţiunea „libertatea presei". Raportul menţionează că, în iunie 2008, primarul PSD-ist a câştigat procesul împotriva jurnalistei Feri Predescu, care „l-a acuzat că ar avea legături cu infractori locali". „Predescu, care era la vremea aceea corespondent local pentru TVR şi Evenimentul Zilei, a fost condamnată să îi dea lui Mazăre despăgubiri şi să publice o scrisoare deschisă în care să-şi ceară scuze într-un ziar naţional şi într-unul local", se arată în raport. Departamentul nu a omis să menţioneze şi reacţia pe care a avut-o Agenţia de monitorizare a presei Active Watch, care a condamnat decizia instanţei şi care, împreună cu secretarul general al Reporterilor fără frontiere, a semnat o petiţie pentru a o susţine pe Feri Predescu. Următorul document care a prevestit interzicerea ziarului ZIUA de Constanţa în chioşcurile Conpress Group a fost semnat de acelaşi director pe 11.03.2009.

70% sau nu. Aceasta-i întrebarea!

În ediţia din 25 martie a.c. prezentam informaţii referitoare la terenul pe care Beatrice Mariş, judecătoarea care a condamnat-o pe Feri Predescu în procesul cu Mazăre, îl primise de la edil, prin dispoziţie de primar, teren pe Legea 10 din 2001  (//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/deschidere-editie/... ). Însă punctul culminant l-a reprezentat materialul „Mazăre: «M-au votat 70% din constănţeni» Greşit: NU l-au votat 70% din constănţeni" (//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/deschidere-editie/...), apărut în ZIUA de Constanţa pe 31 martie 2009. Considerăm că acesta a fost motivul care a dus la interzicerea cotidianului nostru în chioşcurile Conpress Group .

radu_mazare.jpgAşteptăm reacţia lui Mazăre

Am ales să nu facem cunoscut faptul că am fost interzişi în chioşcurile Conpress Group imediat după ce s-a demonstrat acest aspect din cauza faptului că nu am dorit să întinăm Săptămâna Mare cu probleme de acest gen. Cu toate acestea, SC Tutun şi Ziare SRL a recurs la demersul comunist şi a interzis distribuirea cotidianului ZIUA de Constanţa cu exact o săptămână înainte de sărbătoarea Învierii Mântuitorului. În acest sens, am considerat necesar să aducem la cunoştinţa opiniei publice interzicerea unui ziar considerat de conducerea Primăriei şi a Consiliului Judeţean ca fiind unul de opoziţie. ZIUA de Constanţa îşi informează cititorii că va aplica metoda de difuzare proprie, într-un număr şi mai mare de exemplare, care va completa pe hârtie ediţia on-line www.ziuadeconstanta.ro . Suntem realişti şi ne aşteptăm la ameninţări şi la atacuri din partea lui Radu Mazăre, însă ne vom ţine cititorii la curent cu modul în care va evolua situaţia de acum înainte. Ba, mai mult, aşteptăm reacţia lui Radu Mazăre cu privire la interzicerea ziarului ZIUA de Constanţa în chioşcurile pe care le posedă.

Pe site-ul www.ziuadeconstanta.ro puteţi citi toată documentaţia care ne susţine afirmaţiile, însoţită de filmări în chioşcurile Conpress Group , mail-uri şi SMS-uri de la cititori care atestă faptul că ziarul ZIUA de Constanţa nu mai este distribuit în acele puncte de difuzare a presei.


{mos_ri:Mazare,ZIUA de Constanta}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai Vasile 28 Dec, 2010 14:36 Mazare ia uitativa la el ce bine iar sta in gura cu un rahat decit cu un trabuc.Fata lui care inspira huliganism ratate si foarte ascuns ( hotie mare ) exact cea ce seamana prin Constanta. Ce natie este acest imbecil, ca numai romin nu poate fi.Din pacate o parte din oameni il apreciaza.La ultima alegere am vorbit cu citiva oameni si mi-au spus il alegem pe Mazare.Eu i-am intrebat dece.Iar dumnealor mi-au spus ( uitati cite a facut in Constanta ).Acesti oameni nu-si dau seama ca nu el a facut ci oameni cu bani.Iar acum numai de cind este primar are si el bani.De unde are bani de la spagile pe care le-a luat de la permise de constructii pe care le-a eliberat.Lumea nu-si da seama cit de mare hot este acest primar Mazare cu limbajul huliganic de maidan.A inceput sa interzica alte ziare decit Telegraful in Judet.Doamne cita lume prostita mai exista si in Constanta.Ducetiva pe litoral si veti vedea ca este sufocat de atite magazine facute unul linga altul cu permise de constructie luate cu spaga. Numai ca acest excroc nu ia el bani direc are pe fraeri lui din primarie care-i ia.Si atuci vine proverbul potrivit ( Ia jarul din foc cu miinile fraierilor ) si scapa basma curata. Pe curind
  • Mihai Vasile 28 Dec, 2010 14:01 Guvernul incurajeaza hoti. O da guvernul a facut tot felul de legi care ii sprijina pe hoti ca sa-si bata joc de vii si de morti. Dece spun aceasta am sa explic. Persoanele decedate au munciti cu greu cit timp au trait, pentru existenta de zi cu zi si pentru ca sa-si cumpere un loc de veci in cimitir. Si acum a venit guvernul si le-a spus stati asa ati avut case cit timp ati trait si mai vreti alta de veci. Va dau casa de veci. Si au dat legea cu ajutorul careia le da mina libera la hoti sa-i deshumeze pe decedati si sa vinda locul de veci cui vor ei pentru ca exista legea. Persoanele care au virsta mea isi aduc aminte ca, in regimul comunist de care ne-am plins nu a existat aceasta lege oribila si satanica. Dece o consider asa va spun acum. Eu personal am fost la biroul de administratie al cimitirului central, ceva mai jos de intrarea principala si am intrebat pe doamna de acolo ( daca o persoana nu are bani sa plateasca concesiunea locului de veci ce se intimpla cu persoana decedat ). Sa nu uitam tot timpul ca acest loc de veci a fost cumparat de pesoanele decedate. Doamna de acolo mi-a spus : ( Vor fi dati afara. Cautam rudele la monitor si daca nu se prezinta nimeni afara cu ei.). Va rog sa ma credeti acestea au fost vorbele dumneaei. Deci daca nu mai au rude sa plateasca locul de veci vor fi dati afara ca pe niste ciini sau alte animale. In acelas birou al adinistratiei cimitirul a mai fost un barbat care lucreaza la intrarea principala alaturi de ( patronul Draghici ). Va rog sa fiti foarte atenti cum s-a exprimat acest criminal: ( Daca nu plateste nimeni locul oala va fi golita ). Vedeti dumneavoastra eu nu mai pot sa le spun ( Domnule ) la toti acestia incepind de la Draghici, groparilor, sau la toti cei care au aceste comportari mizerabile si inumane ca acest om cu simturi criminale in ei. Ramine ca dumneavoastra sa ii judecati pe acesti criminali sa depuneti plingeri cit mai multe la primarie cotra lui Draghici pentru ca eu va spun, ( Cu toate ca primaria este condusa de PSD bebelusi rusilor probabil ca intr-o zi acest primar cu un vocabular atit de bogat va deveni sensibil macar fata de persoanele decedate ). Dece spun acestea pentru ca ma gindesc ca si dumnealui are stramosi ingropati in cimitire. Si ma mai gindesc , cu toate cadourile facute la ambasada rusa de catre Draghici si rusi il vor abandona nedorind sa aiba o vizibilitate urita fata de poporul nostru. Dumnezeu sa-l ajute pe domnul Primar sa faca dreptate.
  • lazar 30 Nov, 2010 03:04 Lazar de la Rusca Spune lumea Lazare Ca iti merge bine clanta. Cat e primar Mazare Tu faci Legea la Constanta
  • ZEUS 12 May, 2009 14:32 SE STIE TOT DE LA DOSARELE VOASTRE! EXISTA LEGE PENTRU TOTI, FRUSTRATILOR!
  • CIMITIRUL ELEFANTILOR 12 May, 2009 14:31 SE STIU MULTE DESPRE FALSURILE FACUTE, DESPRE CONCEDIILE MDEICALE FALSE...TINETI-VA GURA INCHISA PENTRU CA PUTE! INVATATI SEMNUL CRUCII PENTRU CA ATI UITAT FIIND LA PENSIE CA EXISTA LEGE MAI PRESUS DE TOATE! DREPTI...SA CURGA VINUL, SA VINA FEMEILE, SA CANTE MUZICA, SA JUCAM PING PONG, TENIS...DE ASTA ATI FOST PLATITI! ORICE PLATA ARE SI RASPLATA, ESTE ECHITABIL, NU-I ASA?
  • costa 09 May, 2009 09:30 daca este interzis de ce apareti in constanta pe acelasi banner impreuna cu firma conpress holding?
  • hau bau 07 May, 2009 20:26 era si normal sa va interzica daca voi in fiekare zi il haituiti si vorbiti numai de rau n am vazut un articol in care s zice-ti k a fakut un lukru bun si kestia asta kiar s vede.orasul arata f bine dar voi nu vede-ti decat ceea c va konvine.asta e vinde-ti si voi 10 ziare si gata;;)
  • NORMAL 07 May, 2009 10:48 Daca faceti dintr-o furnica un elefant normal ca este interzis ZIUA...
  • BUREBISTA FIOROSUL 05 May, 2009 20:34 ACEST DERBEDEU TREBUIE SPINZURAT INTR UN LOC PUBLIC...
  • Un om de bun simt 05 May, 2009 14:59 BRAVOS mazare. Tine-o tot asa, fura fura si iar fura. Oricum PROSTII te vor vota in continuare, indiferent daca le dai ceva sau nu le dai. Succes la vopsit stalpi, si asfaltat in bataie de joc strazile Constantei. Ai facut calculul cat va mai rezista asfaltul pus de tine pe strazi? Nu de alta dar s-ar putea sa nu-ti mai poti lua zborul catre una din tarile pe unde-ti cauti culcus, si atunci sa devii din inculpat, puscarias, sau esti atat de sigur pe tine. INCA CEVA stimate infractor raducule: te vor pune la zit tocmai PSD - istii tai, nu de alta dar vor trebui sa dea si ei un exemplu de coruptie. DUMNEZEU SA-I APERE PE CETATENII CONSTANTEI DE grupul tau de infractori la care se alatura si teodosie spagoveanu.
  • -garcea- 04 May, 2009 18:05 s-ar putea sa-l inchida pe el altii. si sa citeasca ziarul la lumina neonului dupa desteptare alaturi de cativa locuitori din poarta alba.
  • Olimp 04 May, 2009 14:39 Sunteti impartiali. Scrieti articole la comanda. De aia ati ajuns in situatia asta. Mazare daca si-a propus sa va inchida, va inchide.
  • PATRIOT ROMAN 02 May, 2009 21:52 asta e judetul lui Mazare si al gastii lui , Mazare CHIAR DE UN GUNOI, IN CONSTANTA E CEAUSESCU DOI!!!
  • Marian, Tomis Nord 02 May, 2009 12:19 Poporul asta e un popor de cacat. Se vinde pentru o bucata de paine, n-are onoare, n-are nimic. De aia personaje precum mazare sunt suverani si fac ce doresc pe mosia lor. Pana nu mor pensionarii astia nu se va schimba situatia.
  • X 01 May, 2009 19:15 Cum aveti si voi libertatea presei au si ei dreptul sa aleaga sa nu vanda acest ziar. Pentru ca... pot! Probabil ca faceam acelasi lucru, sunteti nesimtiti si sunteti antimazare, aveti articole dictate de altii si nu sunteti impartiali!
  • ariadna 01 May, 2009 10:24 intotdeauna a-ti fost obiectivi,independenti,a-ti scris si de bine si de rau;articolele au avut o chemare catre populatie iar reporterii oameni seriosi si niciodata nu s-au lasat intimidati de oportunitati;continuati sa rezistati,sa scrieti realitatile si sa nu-i ocoliti pe adevaratii corupti care se gasesc in orce structura,peste tot
  • m-au votat 30% 28 Apr, 2009 22:22 sunt cel mai tare, am in spate 30% din constanteni, marea majoritate batrani saraciti tot de primarie si care atarna la un pachetel de mancare si se vand pt un puisor. toata lumea sa taca ca eu am confirmat, SUNT PRIMARUL 30%!!!!!!!!!!!!!!!!
  • cristi 28 Apr, 2009 00:06 il doare pe nemernicul de "pastaie"de faptul ca ne-ati aratat noua constantenilor ca poate fi invins,iar procentul de 30s;te cel adevarat! i-a cazut ploapele...de la prafuri
  • martor 27 Apr, 2009 20:14 stiu ca nu este usor sa faceti ceea ce faceti. aveti obligatia sa continuati ceea ce ati inceput. pentru voi, pentru noi, pentru constanta, pentru democratie. este un inceput, o miscare la care trebuie sa vina toti acei oameni de bun simt care sunt impotriva nesimtirii si hotiei afisate de cei care va fac rau. mult, mult succes!!!
  • crina 27 Apr, 2009 18:36 nu este drept ce vise intampla..dar dar tin sa mentionez ca [pe langa pensionari mazare a reusit sa captezi si tineretul cu asa zisul program cu locuinte ieftine ..locuinte pentru care platesti si casa scarii si spatiul din fata blocului...suntem condusi de nistemafioti si nu o sa scapam usor de ei...va citesc ziarul on-line
  • Aba 26 Apr, 2009 22:20 Este normal sa se interzica acest ziar. Ar trebui interzise toate ziarele locale din Constanta: Cuget Liber, Replica... Sa citim doar Telegraf. Ce asta nu e ziar cinstit care ne prezinta faptele reale? Si de maine toate firmele de cablu din Constanta sa difuzeze doar TV NEPTUN "va rog".
  • Gabriel Mascas 26 Apr, 2009 17:30 Liftele comuniste inca isi fac de cap!Adevarul mistificat 50 de ani nu poate cistiga din cauza unor bestii!Este normal pt un primar care nu are nici in clin nici in mineca cu postura oficiala .psd a promovat in genere oameni fara responsabilitate si caracter."Vae victis" -vai de cei invinsi ,prin ignoranta si tradarea lor :vajnici pdseristi!! Adevarul-Ziua nu poate fi umbrita de Noaptea-Minciuna! Va sustinem !
  • Andone 26 Apr, 2009 12:58 Toti cei care nu il lauda si pupa direct in partea din spate pe marele ctitor sa fie inchisi, deportati sau biciuiti. Numai pupincuristii si cei care ii canta marile realizari mai au dreptul sa traiasca si sa respire in orasul asta. PS Sa vezi schimbare cand acest mare ctitor va sta cativa anisori pe la Poarta Bianca, sa vezi atunci cum toti acesti pupincuristi vor arunca cu pietre in el. NISTE SCARBE!!
  • SkA 26 Apr, 2009 12:30 Trebuie sa se uneasca toti oamenii despre care sa mancat si anume "rahat" sa se inchida ziaru` ! Bravo Radule te sustinem pana la capat !
  • Radu. 26 Apr, 2009 12:28 Bravo tizule ... felicitari ! Ziaru asta trebuie sa fie scos de pe piata !
  • Constantin B. 25 Apr, 2009 19:22 aceasta este libertatea in Republica Autonoma Mafiota Mazare!teroare,nesimtire,incalcarea cu dispret a tuturor legilor!trebuie sa existati!daca va fi nevoie,ne vom face simtita prezenta,iar mafiotul cu nume de leguma va fi tocat,probabil marunt!domnule mafiot Mazare,nu esti echivalent cu libertatea si cu dreptate,iar mandatul tau,insusit prin frauda,ca mai toate cele ce le ai,s-ar putea sa fie mult mai scurt!asa ca...mare grija!
  • Sile this Millennium 25 Apr, 2009 15:35 MAZĂRE vs FRUCTUL INTERZIS Curaj fraţilor ziarişti de la ZIUA DE CONSTANŢA noi cititorii profesionişti vă citim cotidian online chiar dacă uneori nu postăm ,munca voastră este şi mai dorită doar aveţi SVOAREA FRUCTULUI INTERZIS !
  • Frumos 25 Apr, 2009 12:07 Intr-adevar, o stire faina pt Constanta, sincer nu stiu daca este sau nu inventata, dar oricum de reclama aveti parte in modul acesta. Una peste alta, Mazare a adus economia Constantei cu mult peste limita anterioara lui. Ca sa nu mai vorbim de Program Locuinte Ieftine, eu unul sunt beneficiar, cu contract deja semnat. Intrebare: Ce primar din RO a mai crescut turismul cu 100% si a initiat o campanie de ajutorare a tinerilor cu locuinte? Eu sunt mandru de primarul Radu Mazare.
  • robert hahalera 24 Apr, 2009 18:07 sunt unul care merge cu tot felul de mangle. ma stie toata lumea dar am primit si eu ordin sa scriu pe aici. sunt o hahalera ce-i drept, dar ma dau baiat bun pt cine nu stie adevarata mea fata. in rest traiasca partidul neocomunist de la constanta
  • Robert 23 Apr, 2009 23:31 Nu cumva sunteti uzi la chilotei pentru ca a voastra colega care a scris numai prostii despre mazare va pierde procesul si se va alege cu o condamnare. acum ne luminam de unde reactia asta ciudata, mai ales ca in ultima perioada i-ati facut publicitate la greu lui mazarica. ce sa aiba cu voi. hai fiti seriosi si cantati la alta masa. cine v-o crede.
  • Ce naste din Rosca, minciuni spune 23 Apr, 2009 23:29 pai de ce n-ati spus fratilor adevarul. va plangeti ca va interzice mazare, dar voi n-aveti niciun un contract de difuzare din 2007. Rusinica ZIUA DE CONSTANTA
  • anonim 23 Apr, 2009 22:04 imi gag #### iti aia ai vostri,si in mazare mai ales sunt absolvent de drept si lucrez ca manipulant,asta e viata
  • SFARSIT DE SMECHERIE 23 Apr, 2009 19:08 totul are un inceput, dar cu siguranta are si un sfarsit. indiferent de durata, gasca mafiota de la CTA va avea un sfarsit. dar s-ar putea sa nu fie un happy end pentru ei. la cat rau fac ....
  • asociatia ganditorilor 22 Apr, 2009 19:04 va sustinem, suntem cu voi si suntem multi. nu va opriti rebuie sa spuneti adevarul.
  • NU SUNT PIERDUTE DECAT ACELE LUPTE PE CARE NU LE INCEPI NICIODATA 22 Apr, 2009 17:46 NU TREBUIE SA ACCEPTATI SA FITI NEDREPTATITI. TREBUIE SA VA LUPTATI PENTRU CEEA CE ESTE AL VOSTRU, SA VA LUPTATI PENTRU DREPTUL DE A FI PE PIATA MEDIA. NIMENI NU ARE DREPTUL SA VA DISTRUGA MUNCA DE ANI DE ZILE. SUNT MULTI OAMENI CARE GANDESC CA VOI.
  • QQ 22 Apr, 2009 16:13 inseamna ca acest ziar a deranjat niste interese tare de tot. ADEVARUL DERANJEAZA CLANU` LUI PASTAIE. lumea trebuie sa sprijine pe cei care mai au curajul sa spuna adevarul. este foarte multa lume care va sprijina.
  • monsenior 22 Apr, 2009 16:11 rusine. de ce stergeti mesajele.
  • CTV 22 Apr, 2009 16:05 CTV este alaturi de voi. Multumim pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat la greu. Cand vom relua activitatea vor aborda subiectul ZIUA cenzurat de rapublica Mazare. s-auzim de bine. Nu mor caii cand vor cainii!!!!
  • Irina 22 Apr, 2009 13:54 Nu sunt de acord cu interzicerea difuzarii unui ziar. Inainte de toate, un ziar emite opinii si informeaza populatia. In cazul in care informatia este eronata sau neverificata, deja vorbim de alta mancare de peste (se apeleaza la drept de replica, etc), insa orice ziar are dreptul la exprimarea opiniei. Tocmai de aceea cititorii prefera o publicatie alteia, pt ca aceea rezoneaza cu nevoile lui de informare. Concluzia: libertatea de exprimare nu trebuie infranata!
  • Rozicrucianul 22 Apr, 2009 13:44 Ce pacat,ziua in amiaza mare ,de sfintele sarbatori ,singurul ziar ce ascundea minciuna pentru a ilumina adevarul a fost scos din ,,casa'celui cu ,,dosare',uneori judecat ,primitor deNUPsi cistigand procese cu deontologii din presa.Ce rau imi pare ca nu mai pot gasi acest ziar pentru a citi adevarurile ca sa descoper minciuna ,raul,si uratul.Prin suferinta, nu poti sa fi invins.
  • cetatean 22 Apr, 2009 12:48 Nu e de mirare ce se incearca cu acest ziar , monopolul este detinut in CONSTANTA de tot ce e legat de Mazare . In ziarul lor ,, Telegraf si tv NEPTUN,, ei ponegresc pe toata lumea fara drept la replica . Numai cine nu doreste nu observa acest lucru .
  • mihuta 22 Apr, 2009 12:00 la cit rau ati facut , era normal sa va vina rindul sa nu se mai difuzeze fituica asta cu articole muncinoase si nedocumentate, scrise de oameni care nu inteleg ce scriu, halal de voi, bine v face, sunt curios daca intra comentariul ca vad ca le stergeti pe cele care nu va convin, dar vorbiti de libertatea presei
  • cristian 22 Apr, 2009 11:58 la cit rau ati facut voi, era normal sa va vina rindul sa nu mai difuzati fituica asta plina de minciuni, de articole nedocumentate, sunt curios daca imi va intra comentariul, ca pina acum au tot fost sterse
  • Tv Neptun 22 Apr, 2009 11:54 As fi curois sa aflu si bulantul TV Neptunului. La TVN se dau bonuri de masa. Legea spune ca acestea se dau numai la societatile cu profit. Dar angajatii TVN iau salariu munim pe drepuri de autor de la diredctor in jos. Restul salariilor uriase sunt pe drepturi de autor si impreuna cu bonurile de masa nust pe alta firma.. Soti Cable Neptun si Conpress. Asa sunt angajati salariatii de la Tv Neptun, in vreo 3 locuri!!! De aceea merge bine tv Neptunul. Ca toate cheltuieliele mari sunt trecute pe alte firme. De aia zice Mazare ca e sarac, de nici casa nu are si sta acu chirie!!!!. Pentru ca TOTUL este trecut pe firma la care este actionar. Pai ale cui sunt toate limuzinele alea in care se plimba fratii Mazare?? Eu cred ca sunt cei mai mari maestrii ai gasirii subterfugiilor "legale" de a se sustrage de la plata datoriilor catre stat. E si asat o arta de a face bani....
  • Nico 22 Apr, 2009 10:48 NEFERICITILOR! MI S-A STERS COMENTARIUL. DE CE OARE? NU SUSTINEAM PREA TARE CAMPANIA VOASTRA DE DISCREDITARE?? CUM SA NU POTI SA POSTEZI UN COMENTARIU, PT CA DEJA NUMELE E FOLOSIT???? DA CE E ASTA? NU CREEM ADRESE NOI, NE SPUNEM PAREREA. NU AVEM VOIE???????????
  • Nicoleta 22 Apr, 2009 10:47 NU SUNT DE ACORD SA SE INTERZICA PRESA. PRESA FORMEAZA OPINII SI CREEAZA PERSONAJE POZITIVE SAU NEGATIVE. IN CAZUL DE FATA,ZIUA DE CTA VREA SA FACA DIN MAZARE UN PERSONAJ NEGATIV. STATI LINISTITI DOMNILOR CARE IL CRITICATI PE MAZARE, CA EL E BAIAT DESTEPT SI FACE LUCRURILE BINE. UITATI-VA INTAI CE HAOS E IN ADMINISTRATIA LOCALA DE LA BUCURESTI, SI APOI VEDETI CE BINE E LA NOI. OBISNUITI-VA CU IDEEA CA ROMANUL NU E ROMAN PANA NU FURA. ASTA E DE CAND LUMEA. ORICINE AR FI IN LOCUL ALESILOR, ASA AR FACE. GARANTEZ! SUSTIN ACORDAREA EXPRIMARII LIBERE, SI OPINIA, DAR VA READUC AMINTE CA SUNTEM IN ROMANIA..UNDE ORICE E POSIBIL.
  • RITA 22 Apr, 2009 09:10 SIGUR CA NU-I CONVINE CAND SE AFLA POTLOGARIILE FACUTE DE PRIMAR SI DE DIRECTORII CARE AU FURAT IN NESTIRE DAR TOT IN FUNCTIE SANT SI DACA TE DUCI CU O PROBLEMA LA PRIMARIE TE SFIDEAZA SAU TE DA AFARA . NUME PRECUM : RACU ,DESPINESCU ,BABUS,SOZANSGHI,FLORESCU.ASTEPTAM DNA SA PUNA MANA SI PE IEI.CA DE PASTI SARACII AU LUT CEVA PRIME CA AU SALARII MICI RAU ASA II VAITA PRIMARUL PE SALARIATII SAI .MAI SANT CEVA TERENURI SI CASE DE RETROCEDAT CU ACELEA CE FAC ? NU SE I-A NICI O MASURA ? ELAN A SGHIMBAT PATENERA.
  • c. neagoe 22 Apr, 2009 08:35 hotarirea de consiliu prin care se facea concesionarea terenurilor pt. chiosccuri de ziare (difuzare presa ) , ambelor cotidiene existente atunci , obliga concesionarii sa difuzeze TOATA presa care solicita vinzarea prin aceste chioscuri , sub rezerva rezilierii concesionarii in caz de refuz ; in plus fiind o concesionare cu obiect de activitate impus , nu se putea face extinderea obiectului de activitate , fara de lege facuta de dl. mihaesi ,in solidar cu consiliul local din 96-2000 . deci , cautati !
  • Andrew 22 Apr, 2009 08:17 Bai oamenilor, nu va mers treaba cu telefoanele la alegatori si ati avut de pierdut sau care este motivul pentru care il atacati pe mazare atat? V-ati facut de rusine de atatea ori in fata constantenilor si vad ca pe langa ca sunteti bolovani mai si semnalizati
  • MARIANA 22 Apr, 2009 08:12 sper sa isi faca treaba instantele si sa ii bage pe toti la mititica. sa stea acolo vreo 10-20 ani sa vezi ce bine si frumos o sa fie in oras.