Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:41 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este noul comisar-şef al Gărzii Financiare Constanţa

ro

09 Mar, 2012 00:00 4847 Marime text
DESCHIDERESefGardaFinanciara-MihaiOvidiuCristianRadu.jpgConducerea interimară a Gărzii Financiare Constanţa va fi asigurată, pentru o perioadă de şase luni, de Ovidiu Mihai.

După ce Cristian Radu s-a autosuspendat din funcţia de comisar-şef al Gărzii Financiare Constanţa, conducerea instituţiei a fost preluată de Ovidiu Mihai, comisar-şef de divizie. Mihai activează în cadrul instituţiei de 14 ani.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, depusă pe 16 mai 2011, Ovidiu Mihai deţine, împreună cu soţia sa, Cristina Mihaela Mihai, un teren intravilan de 266 de metri pătraţi în Constanţa, dobândit prin cumpărare. De asemenea, tot împreună cu soţia sa, cel care asigură interimatul Gărzii Financiare deţine şi un teren agricol în suprafaţă de 5,5 hectare, în localitatea Agigea, teren dobândit prin cumpărare.

În conformitate cu declaraţia de avere, Mihai are o casă de locuit de 256 metri pătraţi, construită în 2005.

SefGardaFinanciara-GardaFinanciaraMihaiOvidiu.jpgLa capitolul „bunuri imobile - autovehicule", Ovidiu Mihai a trecut în declaraţie un autoturism marca Volkswagen, fabricat în 2007, precum şi o Toyota, din 2008.

Noul şef al Gărzii Financiare nu deţine bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată să depăşească 5.000 de euro.

Aşa cum reiese din declaraţia de avere, Ovidiu Mihai nu are datorii, active financiare sau plasamente. În ceea ce priveşte veniturile realizate în ultimul an fiscal încheiat, Ovidiu Mihai a încasat de la Garda Financiară un salariu de 50.632 de lei. Soţia sa, Cristina Mihaela Mihai, a încasat de la Direcţia de Control Fiscal Constanţa un venit anual de 33.441 de lei.

Referitor la declaraţia de interese, trebuie menţionat că înlocuitorul lui Cristian Radu la conducerea Gărzii Financiare Constanţa este membru al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici.

Amintim că fostul comisar-şef Cristian Radu s-a autosuspendat de la şefia instituţiei pentru o perioadă de şase luni.

Ti-a placut articolul?

Comentarii