Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru - „Sunteţi de acord să-l dăm jos pe Mazăre?" Pedeliştii din sală - „Daaaaaaa...." (galerie foto)

ro

17 Sep, 2011 01:35 2636 Marime text
01_chiru_mazare_Gigi_Chiru1.jpgÎn uralele a aproximativ 200 de pedelişti, ieri, preşedintele filialei judeţene a PDL Constanţa, Gigi Chiru, a primit confirmarea că sunt şanse ca obiectivul organizaţiei, acela de a schimba administraţia locală şi implicit pe primarul Mazăre, să aibă şanse de reuşite. „Sunteţi de acord să-l dăm jos pe Mazăre?", i-a întrebat Chiru pe colegii săi, care, cu glas mai scăzut, au strigat că „Da". Nemulţumit de răspunsul puţin convingător, Chiru i-a mai întrebat o dată, iar aceştia au strigat afirmativ la unison, din toţi rărunchii: „Daaaaaa...". „Trebuie să formăm o familie PDL, care trebuie să devină cea mai importantă", a mai spus şeful PDL.

chiru_mazare_Gigi_Chiru_1.jpgO scenă care a semănat mai degrabă ca una de început de luptă, ce-i drept doar o luptă politică şi nu una de pe urma căreia să iasă sânge ca în luptele ce se duceau în trecut pentru teritorii. Doar că obiectivul este acelaşi: teritoriul Constanţei.

Chiru a istorisit chiar şi o discuţie pe care ar fi avut-o cu un prieten de-al său, care l-ar fi îndemnat să spună lucrurilor pe nume în ceea ce-l priveşte pe Mazăre: „Primarul ăsta e un golan care îşi bate joc de tinerii cărora le-a dat case ieftine, pentru că proiectul cu apartamente este o escrocherie. În ultimi 10 ani, Mazăre a beneficiat de un buget fabulos, de 1,5 miliarde de euro, din care 40% au mers către firmele din anturajul său. Asta ar însemna vreo cinci sute de geamantane pline cu bani. Din banii aceştia se puteau face 500 de kilometri de drum, un CET, 10.000 de apartamente cu chirie subvenţionată pentru tineri", a spus Chiru mulţimii.

„Trebuie să spunem constănţenilor că ajunge! Constanţa merită mai mult! Împreună putem câştiga alegerile, pe umerii noştri stă responsabilitatea schimbării!", a conchis Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cititor 18 Sep, 2011 01:11 tot aia 200 de noi membri care s-au mai inscris si acum un an si acum o luna cand a venit la Constanat Roberta Anastase?
  • Vasile Lupu 17 Sep, 2011 09:24 era si timpul...
  • BRAVO 17 Sep, 2011 08:53 BRAVO DOMNULE CHIRU IMI PLACI,DIN CE IN MAI TARE.DE UN PRIMAR CA DUMNEATA ARE NEVOIE CONSTANTA.IMPREUNA SA-L DAM JOS PE MASCARICIUL ASTA.