Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

,,Vrăjitorul din Oz” de Frank Baum se joacă la Teatrul Jean Bart Tulcea

ro

07 Mar, 2024 15:09 499 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Teatrul Jean Bart Tulcea 
  • Teatrul ,,Jean Bart” Tulcea invită publicul sâmbătă, 9 martie 2024, de la ora 18.00, la spectacolul pentru copii,,Vrăjitorul din Oz” de Frank Baum, în regia lui Nicolae Poghirc.

Teatrul ,,Jean Bart” Tulcea invită publicul sâmbătă, 9 martie 2024, de la ora 18.00, la spectacolul pentru copii,,Vrăjitorul din Oz” de Frank Baum, în regia lui Nicolae Poghirc.

Dorothy Gale este o fetiţă care trăieşte într-o fermă din Kansas alături de mătuşa sa, Em şi unchiul ei, Henry. Într-o zi, Dorothy este luată prin surprindere de o tornadă, care o poartă, alături de căţeluşul ei Toto, până în îndepărtatul tărâm de basm Oz. Odată ajunsă pe acel tărâm, Dorothy face cunoştinţă cu oamenii de acolo. Îi întâlneşte pe Sperie–Ciori (omul făcut din paie care îşi dorea să aibă puţină minte), pe Omul Tinichea (a cărui dorinţă era ca în pieptul său să bată o inimă) şi pe Leul cel Laş (care dorea să devină curajos).
 
Distribuţia: Irina NAUM- Dorothy, Nicoleta LUNGU- Toto, Nelu SERGHEI- Omul de Paie, Cristian NAUM- Omul de Tinichea, Mihai GĂLĂŢAN- Leul, Costel ZAMFIR- Portarul, Regele Maimuţelor Înaripate, Marele Vrăjitor din Oz, Oana PISAROGLU- Vrăjitoarea cea Bună, Carmen Chivu- vrăjitoarea cea Rea, mătuşa Em, Ionel DURBALĂ- Unchiul Henry.
 
Regia: Nicolae POGHIRC
 
Muzica
: Dumitru LUPU; versuri: Carmen ALDEA- VLAD; Coregrafia: Oana- Lavinia PISAROGLU; Scenografia: Daniel NAE.
 
Citește și
Spectacolul de comedie neagră,,J&T” de Rick Cleveland se joacă la Teatrul Jean Bart Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii