Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Concurs Iată cine sunt cei doi câștigători ai concursului din această săptămână

ro

18 Mar, 2022 13:38 3532 Marime text
  
  • ZIUA de Constanța, în parteneriat cu Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, oferă DOUĂ INVITAȚII DUBLE (adică 4 bilete) pentru doi câștigători. 
Prima invitație dublă este pentru Concertul Simfonic, vineri, 18 martie 2022 - ora 19:00
 
Cea de-a doua invitație dublă este pentru spectacolul de operă „Trubadurul G. Verdi“, duminică, 20 martie 2022 – ora 19:00.
 
În concurs s-au înscris 39 de comentarii, însă, din păcate, cei mai mulți dintre participanți nu au respectat regulamentul.
 
Important! Pentru a putea câștiga una dintre cele două invitații duble puse în concurs în fiecare săptămână, trebuie să:
 
  • Apreciați și urmăriți pagina de Facebook ZIUA de Constanța
  •  Apreciați și urmăriți pagina de Facebook Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“
  • Secțiunea „Aprecieri“ trebuie să fie vizibilă pentru oricine. Puteți verifica dacă este public sau nu din setările contului dumneavoastră
  • Chiar dacă ați apreciat anterior cele două pagini, vă rugăm să o faceți din nou astfel încât să putem găsi aprecierile dumneavoastră. 

Concursul s-a desfășurat în perioada 14-17 martie 2022. Extragerea a avut loc în data de 18 martie 2022.
 
Extragerea s-a realizat cu ajutorul programului https://www.random.org/, conform clipului de mai jos. Felicitări Milas Mariana și Feidan Feidan!


 

 
Citește și:
 
ZIUA de Constanța te scoate la teatru. Cum poți câștiga una dintre cele două invitații duble la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“
 

UPDATE Concurs: ZIUA de Constanța te scoate la teatru. Cine sunt câștigătorii biletelor la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din acest weekend
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii