Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Concurs Cine sunt câștigătorii biletelor la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din acest weekend

ro

04 Mar, 2022 14:52 2712 Marime text

 
  • Iată cine sunt câștigătorii biletelor la Teatrul Național de Operă și Balet din acest weekend. Felicitări!

Pe data de 28 februarie 2022 am dat startul primului concurs din acest an. Spunem primul deoarece acesta a deschis plaja minunată de cadouri pe care v-am pregătit-o.
 
De altfel, dacă aveți sugestii despre ce cadouri v-ar plăcea să adăugăm pe lista noastră, ne puteți lăsa un mesaj în privat și să ne spuneți. Suntem deschiși la sugestii, aceste concursuri sunt felul nostru de a vă răsplăti pentru că ne sunteți alături în fiecare zi!
 
Revenind la rezultatele mult așteptate, trebuie să menționăm că au fost înregistrate în total 32 de comentarii, însă, după ce am analizat fiecare participant dacă a îndeplinit condițiile concursului și anume să aprecieze pagina de Facebook ZIUA de Constanța și pagina de Facebook a partenerului nostru, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, în concurs au rămas doar 15 comentarii.

!! La concursurile viitoare vă rugăm să apreciați din nou paginile care trebuie apreciate conform regulamentului deoarece așa ne ușurați și nouă munca și nici nu există posibilitatea să nu vă gasim aprecierea paginii !!
 
Așadar, atașăm în galeria foto un tabel cu toate comentariile, precum și unul doar cu cele rămase în concurs, iar mai jos este link-ul cu extragerea.
 
Din motive obiective, spectacolul „Don Quijote L. Minkus“ s-a anulat, însă reprezentanții Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ oferă invitația dublă la reprezenția „Magic Swing“, care are loc DUMINICĂ, 6 MARTIE 2022, ORA 19:00.

Astfel, cei doi câștigători vor primi câte două invitații duble (adică 4 bilete) la spectacolul de duminică seara.

În urma extragerii, pe care o puteți urmări pe link-ul de mai jos, cei doi câștigători sunt: Elena Stanescu și Emilia și Tudor.





Citește și:

Concurs: De mărțișor, mergem la teatru!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii