Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius“ din Constanța lansează proiectul RESTART4EDU

ro

16 Jul, 2021 10:44 3004 Marime text

 
  • Universitatea „Ovidius“ din Constanța este instituția coordonatoare a Proiectului RESTART4EDU, realizat în cadrul unui consorţiu în asociere cu trei parteneri instituţionali: Initiatives Pour Une Formation Efficace ASBL (Belgia), Universidade Catolica Portuguesa (Portugalia) și Eskişehir Osmangazi University (Turcia).
Universitatea „Ovidius“ din Constanța (UOC) organizează miercuri, 21 iulie 2021, conferința de lansare a proiectului RESTART4EDU (Restart for Education in a Digital Era through Project-based E-learning), finanţat cu 186.529 de Euro prin Programul european Erasmus Plus, informează ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă, referent în cadrul Biroului.

Evenimentul se adresează comunității academice a Universității „Ovidius“ Constanța și se va desfășura online pe platforma Webex, începând cu ora 14:00.

„În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele și activitățile pe care le vom desfășura în cadrul proiectului. Totodată, vom prezenta etapele procesului de selecție a grupului țintă și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească potențialii candidați. Cei admiși vor avea oportunitatea de a participa la un eveniment de formare, ce va avea loc în luna mai a anului 2022, la Eskişehir Osmangazi University, Turcia, unul dintre partenerii noștri. Costurile cu privire la deplasarea și șederea participanților în țara gazdă vor fi suportate din bugetul proiectului, în baza unor sume forfetare”, precizează managerul de proiect, prof. univ. dr. Daniela Dumitra Căprioară.


Prin acest proiect se propune creșterea calității procesului de predare, învățare și evaluare în învățământul superior prin promovarea metodelor active și colaborative (învățare bazată pe proiecte), utilizând resursele digitale.

Citește și:
 
Universitatea Ovidius din Constanța: O nouă întâlnire de management în cadrul proiectului European Alliance for Sport and Mental Health

Admitere în cadrul Colegiului UOC la Universitatea „Ovidius” din Constanța

 

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii