Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea culturală Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama

ro

24 Feb, 2022 00:00 3269 Marime text
  • Un concurs pe tema „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama” se va organiza la Tulcea, concurenții fiind așteptați să-și depună „lucrările” până pe 2 martie 2022
 
În prag de sărbătorire a tuturor femeilor (și mai ales a mamelor, care au sarcina atât de grea și frumoasă deopotrivă, de a crește Oameni), autoritățile tulcene organizează concursul „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama”, aflat anul acesta la cea de-a doua ediție.
 
La concurs pot participa copii de toate vârstele din județul Tulcea, aceștia fiind așteptați cu lucrări până pe data de 2 martie 2022.
 


Concurenții, care își vor folosi talentul și creativitatea pentru a compune cele mai emoționante scrisori adresate mamelor, vor putea înscrie în concurs o singură lucrare, aceasta fiind rezultatul activității individuale.
 
Lucrările vor fi trimise pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com și vor fi însoțite de numele și prenumele concurentului, numele unuia dintre părinți și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail).
 
Citește și:
Tulcea culturală Au început înscrierile la Sesiunea Națională de Comunicări „Patrimoniul și educația în muzeele de artă”
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii