Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trio Resonance vă invită la Teatrul „Oleg Danovski“

ro

22 Feb, 2017 00:00 2211 Marime text
Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ îi invită pe melomanii tomitani miercuri, de la ora 18.30, în foaierul instituției de cultură, la o nouă întâlnire cu muzica bună, promovată de această dată de Trio Resonance. 
 
Cei trei muzicieni, bine-cunoscuți și îndrăgiți de publicul tomitan - violonista Carmen Simion, violista Adeline Penescu și violoncelista Carmen Tegzeșiu - vor interpreta lucrări din creația compozitorilor Joseph Haydn și Ludwig van Beethoven. Prețul unui bilet pentru o seară în compania Trio Resonance este de 10 lei.
 
În această săptămână, Teatrul „Oleg Danovski“ a pregătit alte momente deosebite publicului meloman. Astfel, joi, de la ora 11.00, prichindeii sunt așteptați să pășească în „Căsuța poveștilor“, pentru a se întâlni cu personaje de vis, pe acorduri muzicale, în cadrul unui spectacol gândit pentru pici de mezzosoprana Gabriela Dobre.
 
Vineri, de la ora 18.30, melomanii tomitani sunt invitați la un concert simfonic sub bagheta dirijorului Sandro Naglia din Italia, cu Seng Yun Suh din Coreea de Sud, ca solist. În program se vor regăsi lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart și Ludwig van Beethoven.
 
Și sâmbătă, constănțenii vor avea motive de bucurie, deoarece, pentru ei, Teatrul „Oleg Danovski“ a pregătit un poem muzical-coregrafic, „L’heure d’or de Paris“, în viziunea lui Horațiu Cherecheș, unde vocile soliștilor - Alina MavrodinDaniela Vlădescu și Marius Eftimie - se vor împleti armonios cu pașii de dans ai soliștilor: Horaţiu Cherecheş, Adrian MihaiuIrina Ganea MihaiuAmalia MîndruţiuNozomi MiuraBogdan BârsănescuLaima CostaKanoko SuzukiJin Mizutani și Mihai Pâslaru.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și: 

Teatrul „Oleg Danovski“ scoate la vânzare „Pachetele Mărțișorului“

Tulburătoarea poveste a Carmencitei, senzuala cu sânge clocotitor (galerie foto)

Ce spectacole puteţi urmări la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanţa în luna februarie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii