Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul „Oleg Danovski” Constanța Ultimele trei spectacole ale lunii august din cadrul Stagiunii Estivale

ro

22 Aug, 2023 10:28 713 Marime text


În ultimul weekend al lunii august, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a pregătit trei spectacole încântătoare în cadrul Stagiunii Estivale 2023.
 
„Accesul publicului este gratuit. Constănțenii vor avea ocazia să se bucure de serate de neuitat în compania artiștilor talentați și a momentelor coregrafice frumoase susținute de renumitul dansator Iguacel Sánchez din Spania”, transmit reprezentanții Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța.
 
Vineri, 25 august, de la ora 20:00, spectatorii sunt invitați la spectacolul „Iubirea în muzică”. Spectacolul propune publicului seri de muzică romantică vocală și instrumentală, arii și duete din cele mai renumite opere și operete, muzică de film și musical dar și duete și momente coregrafice din balete clasice. 
 
Sâmbătă, 26 august, de la ora 20:00, va fi prezentat publicului spectacolul „Sub soarele Italiei” un colaj de muzică italienească de largă popularitate, alcătuit din toate genurile muzicale-operă canțonetă, muzică ușoară veche și muzică pop, cu negative de orchestră. 
 
Duminică, 27 august, de la ora 20:00, are loc spectacolul “Amor caliente”, un divertisment muzical cu piese latino-americane și spaniole.   
 
„Până pe 17 septembrie, Primăria Municipiului Constanța vă invită la evenimente culturale remarcabile, organizate pe scena special amenajată în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski". Intrarea este liberă”, mai precizează cei de la TNOB în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii