Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiunea Estivală continuă la Constanța. Spectacolele din acest weekend

ro

17 Aug, 2023 12:56 767 Marime text


Stagiunea estivală, „O vară sub semnul armoniei”, continuă în această săptămână cu trei spectacole încântătoare de muzică clasică.
 
„Vineri, 18 august, de la ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu capodoperele muzicii vocal instrumentale în spectacolul «Musica sempre libera»”, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.
 
Sâmbătă, 19 august, de la ora 20:00, va fi prezentat publicului spectacolul „Sub soarele Italiei” un colaj de muzică italienească de largă popularitate, alcătuit din toate genurile muzicale-operă canțonetă, muzică ușoară veche și muzică pop, cu negative de orchestră.
 
Duminică, 20 august, de la ora 20:00, sunteți invitați la spectacolul „Iubirea în muzică”. Spectacolul propune publicului seri de muzică romantică vocală și instrumentală, arii și duete din cele mai renumite opere și operete, muzică de film și musical dar și duete și momente coregrafice din balete clasice.
 
„Până pe 17 septembrie, Primăria Municipiului Constanța vă invită la evenimente culturale remarcabile, organizate pe scena special amenajată în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet «Oleg Danovski»", se mai arată în comuncat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii