Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de dans irlandez la malul mării

ro

23 Aug, 2015 16:10 1970 Marime text
În această seară, constănţenii vor putea urmări spectacolul „Saint Patrick and Friends” al trupei de dans irlandez Irish Way. Piesa este programată la Teatrul de Stat din Constanța, la ora 19.00.
 
Realizat pentru prima dată în 2014, spectacolul are la bază ideea de interculturalitate și unitate în dans. Reinventat în vara lui 2015, noul material coregrafic aduce în prim plan elemente de dans specifice fiecărei culturi în parte. Deși la bază stă dansul irlandez, scopul spectacolului este de a mixa elemente din fiecare cultură prin inserții de flamenco, step american, balet clasic, belly-dance și dansuri populare românești, fără a individualitatea celor din urmă să se piardă.
 
În completarea trupei Irish Way vine tânărul dansator Stefan Orheanu care, la doar 14 ani, se poate lăuda deja cu o participare la campionatul mondial de dans irlandez, dar și cu multe alte premii și distincții în domeniul dansului.
 
Biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua iabilet.ro și vor fi disponibile direct la sală cu o oră înainte de spectacol.
 
Turneul spectacolului „Saint Patrick and Friends" se încheie la Sibiu, pe 30 august, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii