Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simpozion dedicat implinirii a 65 de ani de la terminarea celui de-al doilea razboi mondial

ro

07 May, 2010 02:41 1530 Marime text
univ_ovidius.jpgPlecând de la ideea că învăţăm istoria ca să proiectăm viitorul, ieri, la Universitatea „Ovidius", în Sala Senatului, a avut loc conferinţa cu tema „65 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial (1945 - 2010)". Organizatorii acestui eveniment au fost Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Universitatea „Ovidius", Muzeul Marinei Române şi Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa.

La reuniune au participat Excelenţa Sa Victor Nicolaevici Demin, Consulul General al Federaţiei Ruse la Constanţa, Excelenţa Sa Consulul General al republicii Populare Chineze la Constanţa, Wang Tieshan şi Excelenţa Sa Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa, Fusun Aramaz.

Dezbaterile au plecat de la premisa că nu ne putem debarasa de trecut. După discursurile Excelenţelor Sale, care au ţinut să sublinieze relaţiile de prietenie şi cooperare pe plan internaţional dintre România şi statele pe care le reprezintă, au luat cuvântul câteva personalităţi ale vieţii culturale constănţene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii