Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecție de gală a filmului românesc „Mo“, la Centrul pentru Tineret „Jean Constantin“

ro

09 Oct, 2019 00:00 2297 Marime text
Proiecția de gală a peliculei românești „MO”, în regia lui Radu Dragomir, va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 18:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.
 
Filmul, care se bazează pe o poveste adevărată, îi are ca protagoniști pe Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu și este considerat cel mai provocator film românesc al anului. Acesta aduce în discuție subiectul delicat al abuzului de putere și al șantajului sexual la care sunt supuse tinere femei în România.
 
Pelicula a avut premiera mondială la TIFF 2019 și a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de presă și critica de specialitate.
 
Producția vine să mai aducă o mărturie, pe fondul terenului minat generat de mișcarea #metoo, și să pună în lumină situația victimelor supuse hărțuirii și necesitatea luării de poziție și a solidarității între tinerele abuzate.
 
Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo” - o producție Scharf Film Production și Strada Film - a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo. Filmul este realizat cu sprijinul CNC, finanțator fiind Media Investment și Optimum Media.
 
Sursa foto: Facebook / Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”‎ 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii