Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:08 21 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Peste o lună, „Cazacii zburători“ vin la Constanţa

ro

07 Feb, 2017 00:00 944 Marime text
Fix peste o lună, pe 7 martie, „Cazacii zburători“ vor ajunge la Constanța pentru un spectacol de zile mari în care la loc de cinste se vor afla muzica și dansurile tradiționale ucrainene. 
 
Show-ul oferit de membrii Ansamblului Academic Kalyna din Kiev, supranumiți „Cazacii zburători“, va avea loc de la ora 20.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) Constanța. Coregrafiile spectaculoase, cântecele și costumele tradiționale vor transpune publicul într-o atmosferă de neuitat.
 
Constănțenii care doresc să fie martori la „zborul“... cazacilor vor plăti pe bilete 150 sau 200 de lei, în funcție de dispunerea locurilor în sala de spectacole. Tichetele pot fi procurate de la sediul CCS Constanța. Conform directorului instituției de cultură gazdă, Gheorghe Ungureanu, până în prezent au fost vândute aproximativ 50% dintre bilete.
 
Spectacolul de la Constanța este parte a unui turneu pe care „Cazacii zburători“ îl susțin în România. Aceștia vor mai dansa la Cluj - 2 martie, Timișoara - 4 martie și București - 6 martie. Înființat în anul 1981, ansamblul Academic Kalyna din Kiev promovează de 36 de ani arta și tradițiile ucrainene la festivaluri culturale din țări precum: Spania, Olanda, Belgia, Germania, China, Coreea, Indonezia, Chile, Egipt, Israel și Italia.
 
Sursă foto: www.casadecultura-constanta.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii