Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru că își dorea mult să spună... „Te iubesc!“

ro

10 Mar, 2017 00:00 3017 Marime text
Cântece de dragoste, înmănuncheate într-un buchet al iubirii, interpretate vocal, în variantă solo sau duo, la pian și chitară, dar și poezii închinatei Ei, Femeii, s-au regăsit în programul recitalului liric propus, miercuri seară, în foaierul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, de mezzosoprana Gabriela Dobre: pianista Alla Bivol, tenorul Silviu Vizan, cantautorul Vali Vădănoiu, chitaristul Florian Popa și actorul David Dobre. 
 
Recitalul „Te iubesc!“ a cuprins melodii celebre, precum „La vie en rose“, din repertoriul faimoasei Edith Piaf, duete faimoase din operete precum „Lăsați-mă să cânt!“ și „Lysistrata“ , dar și... fantezii de primăvară, pe versurile și în interpretarea Gabrielei Dobre.
 
„A fost o seară lirică pe care am plănuit-o de foarte multă vreme, pentru că îmi doream mult să spun «Te iubesc», pentru că îmi doream mult să mă reîntâlnesc cu Vali Vădănoiu și cu Florian Popa, care îmi sunt foarte dragi și pe care publicul îi iubește, deși, din păcate, prea  puțin, prea rar, și pentru că-mi doream să-l aduc pe Silviu Vizan în atenția publicului, un nou coleg de-al nostru, de la Operă, care promite foarte mult și cu care cred că voi colabora minunat, și pe prietena mea Alla Bivol, care este foarte sensibilă și foarte dedicată pianului. Doream să reunesc această echipă, să mă reîntâlnesc cu publicul și să spun «Te iubesc!»“, a spus Gabriela Dobre.
 
Sursă foto: Facebook (Teatrul „Oleg Danovski“)

Citește și: 

Vioara lui George Enescu se va... auzi la Constanța!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii