Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:23 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O poveste… o poezie“, concurs de creaţie pentru copii

ro

25 Feb, 2020 00:00 2626 Marime text

Concursul „O poveste… o poezie“, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de Mare“, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa, a dat startul celei de-a doua ediţii, dedicate copiilor între 6 şi 14 ani.


Competiţia, care îşi propune să promoveze arta interpretativă în rândul celor mai mici dintre actori, se desfăşoară pe două secţiuni, Teatru (scenetă sau dramatizare) şi Recitare de poezii.
Participanţii se pot înscrie până pe data de 10 martie 2020, la adresa de email: teatruldecopii_cta@yahoo.com sau la sediul Teatrului „Căluţul de mare“, sala Elpis, str. Aristide Karatzali nr. 16, preselecţia având loc pe baza materialelor filmate.


Câştigătorii pentru fiecare categorie de vârstă vor fi anunţaţi până pe 20 martie, iar premierea va avea loc pe 28 martie, de la ora 10.00, pe scena Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de Mare“. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0241 618 992, între orele 10.00-15.00, de luni până vineri.


„Nu se percepe taxă de participare la concurs. Toate şcolile participante vor încheia un protocol de colaborare pe un an cu Teatrul „Căluţul de mare“, vor primi diplome şi adeverinţe semnate de Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa“, potrivit organizatorilor.Citeşte şi:

Cele mai frumoase poveşti ale copilăriei, la Teatrul „Căluţul de mare“

Concursul de literatură „George Călinescu“, la final. Zeci de elevi din Constanţa, pe podium. Iată lista completă! (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii