Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noaptea Bibliotecii, la Constanţa

ro

27 Sep, 2019 00:00 2138 Marime text
Devenit tradiţie, la fiecare sfârşit de septembrie, evenimentul Noaptea Bibliotecii este organizat anual în întreaga ţară. La Constanţa, Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman“ a pregătit o serie de manifestări care sărbătoresc cartea şi iubitorii de lectură.
 
Astfel, sâmbătă, 28 septembrie 2019, între orele 16 şi 24, cititorii – mai mari sau mai mici – sunt invitaţi să se alăture sărbătorii, participând la expoziţii, ateliere de creaţie, de grafică şi fotografie, spectacole, concursuri, lansări de carte, precum şi la un tur ghidat de bibliotecă.
 
Am spicuit dintre activităţi: un atelier de creaţie de semne de carte handmade, Familia Offline, spectacolele prezentate de Trupa de teatru JOY, atelierul foto „Cărţile - aripi spre imaginaţie”, „Ghiceşte povestea” - lectură pentru cei mici, turneul de lansare organizat de editura Nemira, Puzzle pentru mari şi mici, Atelierul de grafică şi desen: demonstraţie realizată de Andreea şi Iulia Dinică, „Lumea antică în imagini contemporane” - prezentare în 3D realizată de arheolog Laurenţiu Cliante. Invitat de onoare va fi graficianul Leonte Năstase, care va schiţa portrete şi le va dărui cititorilor.
 
Se anunţă o seară plină de surprize şi efervescenţă, aşa cum îi stă bine unui eveniment organizat de una dintre cele mai dinamice instituţii culturale din Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii