Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO pe Facebook ZIUA de Constanța Conferința „Suntem și devenim ceea ce gândim”, susținută de prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

15 Feb, 2023 14:46 4239 Marime text
  • Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța. 

Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizează în data de 15 februarie, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, conferința „Suntem și devenim ceea ce gândim”, susținută de prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan. 

Conferința va fi moderată de Florin Pârlea, președintele Fundației „Prietenii Muzeului de Istorie a României”. 

Întâlnirea cu reputatul prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan are o importantă componentă educativă și se adresează în special tinerilor, scopul fiind acela de a-i face să conștientizeze puterea gândului, care stă la bază oricărei acțiuni. 

Potrivit organizatorilor, profesorul dr. Dumitru Constantin Dulcan are dublă specializare în neurologie și psihologie și două doctorate în medicină și științe medicale. Este autor a 11 volume de specialitate în domeniul neurologiei, a peste 275 de comunicate și lucrări științifice și a patru brevete de invenție în domeniul acupuncturii.

Printre cele mai cunoscute cărți ale sale se află „Inteligența materiei”, lucrare apărută în 1981 și cenzurată de autoritățile de atunci. Republicată după 1989 integral și cu adăugiri, lucrarea a fost distinsă în 1992  de Academia Română cu Premiul „Vasile Conta”. 

Intrarea la conferința „Suntem și devenim ceea ce gândim” este liberă, în limita locurilor disponibile.

„Având in vedere interesul acordat evenimentului din data de 15 februarie - conferința „Suntem și devenim ceea ce  gândim”, susținută de reputatul profesor Constantin Dulcan, vă informăm că pentru o bună organizare, accesul în sală se va face după primirea locului și rândului, în ordinea sosirii și în limita locurilor disponibile. Accesul în Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", se va face începând cu ora 17.30.
Nu se fac rezervări!“ - au mai precizat organizatorii

Evenimentul este transmis live pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii