Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:25 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lecţie de stil sau cum să devii o lady

ro

27 Jan, 2017 00:00 1322 Marime text
La final de săptămână, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ îi invită pe iubitorii muzicii în sala de spectacole pentru a se întâlni cu Eliza Doolittle, faimoasa florăreasă care ia lecţii de dicţie de la profesorul de fonetică Henry Higgins. Întâlnirea cu... „My Fair Lady“ este programată sâmbătă, de la ora 18.30, pe acordurile muzicii lui Frederick Loewe.
 
În rolul principal, publicul o va aplauda pe mezzosoprana Lucia Mihalache, căreia i se vor alătura baritonul bucureştean Stefan Popov, în rolul lui Henry Higgins, şi actorul Lică Gherghilescu, care îl va interpreta pe colonelul Pickering. Hâtrul gunoier... filosof Alfred Doolittle, tatăl Elizei, va fi interpretat de basul Constantin Acsinte.
 
Din distribuţie mai fac parte: Cristina Oprean, Gabriela DobreDoru Iftene, Anca Bănică, Constantin Botezatu, Daiana Gavrilescu, Laurenţiu Severin, Adrian Bădilă, Octavian Minea, Bogdan Ocheşel, Silvia Simionescu, Marian Irimia, Robert Safta, Anişoara Botezatu, Bogdan Bârsănescu, Luminiţa Cristea, Raluca DărăbanIulian BratuGeorgiana Medeleanu şi Ștefan Lepădatu.
Conducerea muzicală a musicalului „My Fair Lady“ va fi asigurată de dirijorul Gheorghe Stanciu.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii