Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de volum de poezii la Biblioteca Județeană Constanța

ro

20 Oct, 2023 12:53 780 Marime text
Foto: Biblioteca Județeană Constanța
Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, cu sediul pe str. Mircea cel Bătrân, nr. 104 A, organizează Luni, 23 octombrie 2023, ora 18:00, în Aula Bibliotecii, lansarea volumului de poezii Bric-à-Brac”, semnat de poeta Iulia Mihalcea (Editura Eikon, 2023).
 
Cartea va fi prezentată de către prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici, managerul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța și de către scriitorul Ovidiu Dunăreanu, redactor-șef al revistei Ex Ponto. Lansarea de carte va fi urmată de un recital de poezie al poetei, în ambianța sonoră a muzicii lui Sebastian Burneci.
 

„Impresionat mereu de Iulia Mihalcea și pasiunea sa pentru artă, am descoperit în paginile cărții o fereastră către un univers în care realul și artisticul se îmbină în mod armonios. Fie că explorează prin poezie, pictură, teatru sau film, Iulia ne dezvăluie un exercițiu existențial, o căutare continuă a unor noi modalități de exprimare. Atitudinea sa avangardistă și curajul de a se exprima prin diferite forme artistice sunt mărturii ale unei schimbări fundamentale în modul în care percepe lumea. Cu cuvintele, culorile, mișcarea și sunetul, ea își conturează propria descoperire în relația cu universul înconjurător”, a spus Conf. Univ. Dr. Gh. Caruțiu, Membru UAPR.

 
Lansarea cărții se va încheia cu o sesiune de autografe pe care le va acorda autoarea, Iulia Mihalcea.
 
Evenimentele culturale organizate în cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța sunt promovate atât pe website-ul instituției, https://bjconstanta.ro/, cât şi pe pagina de Facebook a bibliotecii.
 
Citește și:
Biblioteca Județeană Constanța, gazda lansării cărții „Ghetoul poeziei” de Larisa Calo
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii