Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kumm se prezinta cu "1000 de chipuri" in fata fanilor

ro

06 Oct, 2007 00:00 1160 Marime text
1191609189.jpg

Concertul aniversar de la Constanta va avea loc pe 30 noiembrie, iar pe 1 decembrie vor sustine un concert in aer liber la Vama Veche

Trupa de rock alternativ a concertat joi seara in "La Taclale". Fanii, in special tineri, au venit in numar mare pentru a-i asculta live, pe cei sase baieti de la Kumm. Tineretea si entuziasmul impatimitilor de Kumm i-a inspirat pe membrii formatiei clujene, care in acest an implineste zece ani de existenta. Alaturi de publicul sau, fiecare membru al formatiei a reusit, distinct, sa epateze si sa creeze totodata, un show unitar, marca Kumm. Eugen Nutescu a gasit o formula inedita pentru a-l acompania pe tobosarul Dominic Csergo care, si-a luat toba si a iesit in fata publicului. Oigan s-a servit de o lada frigorifica si de o sticla goala de bere, precum si de un cos de gunoi metalic, pe post de tobe, pentru a crea un moment pe care, cu siguranta, fanii nu il vor uita. Din programul serii nu au lipsit nici piesele "Freeze" sau "1000 de chipuri". Kumm considera ca "Freeze" descrie noul "chip" al trupei, mai matur, mai conectat la tendintele moderne, mai aproape de public. Pe 29 octombrie, Kumm va sarbatori, la Opera Nationala Romana, zece ani de la infiintarea grupului. Invitatii lor vor fi Timpuri Noi, Luna Amara, Zob, Travka, Ada Milea si The Mood. Acestia vor interpreta piesele formatiei aniversate. Criteriul de selectie este pur subiectiv, sunt trupe care pur si simplu le plac celor de la Kumm si cu care trupa a mai colaborat. Cu aceasta ocazie, Kumm va lansa campania aniversara, "1000 de chipuri".

Din club, la opera

Prin concertul aniversar de la Opera Nationala Romana, membrii trupei si-au propus sa scoata rock-ul alternativ din cluburi si sa-l transpuna intr-un spatiu mai putin obisnuit. Kumm va sustine si o serie de concerte in tara, la Constanta, Cluj, Timisoara, Sibiu si Iasi, unde vor invita sa cante trupe din orasele respective. La Constanta, va reveni, pe 30 noiembrie, dupa care pe 1 decembrie vor sustine un concert, in Vama Veche, in aer liber. Ardelenii vor lansa si un produs muzical, doua CD-uri si un DVD, "un jurnal al trupei" si piesa "Freeze", care va fi disponibila gratuit, pe blogul formatiei. Melodia va fi inclusa intr-un nou album a carui lansare este asteptata pentru a doua jumatate a anului viitor. Trupa Kumm este compusa din Catalin Mocan (voce), Mihai Iordache (saxofon), Eugen Nutescu (chitara, voce, muzicuta), Kovacs Andras (keyboards), Utu Pascu (bas) si Dominic Csergo (tobe).

Scris de: {autor}Mirela STINGA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii