Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Muzeul de Sit Histria s-a redeschis!

ro

07 Oct, 2023 21:52 891 Marime text
Sursă foto: Facebook/Histria
  • Cu ocazia excursiei documentare organizate la sfârșitul sesiunii Pontica LVI organizate de MINA Constanța a fost redeschis și muzeul de sit Histria, după aproape doi ani de multe proceduri și puține lucrări.

Cu ocazia excursiei documentare organizate la sfârșitul sesiunii Pontica LVI organizate de MINA Constanța a fost redeschis și muzeul de sit Histria, după aproape doi ani de multe proceduri și puține lucrări, transmite un comunicat din partea muzeului de sit Histria.

„Nu putem să nu mulțumim domnului Aurel Mototolea, director MINAC și doamnei Delia Cornea (șefa secției muzee de sit din cdrul MINAC) pentru implicarea și deseori munca efectivă.

Colegii Dragoș Hălmagi, Mircea Dabîca, Irina Achim și Iulian Bîrzescu au contribuit la transformarea în realitate a dorinței noastre de a vedea muzeul revenit la o formă decentă și un conținut cât mai ilustrativ pentru cercetarea de la Histria.

Continuăm să ne dorim un muzeu modern, amenajat conform unor noi concepte muzeografice și care să ofere condiții de vizitare mai apropiate secolului XXI și sperăm ca într-o bună zi să devină realitate”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Teatrul „Oleg Danovski” Constanța și-a deschis Stagiunea 2023 – 2024. Publicul este așteptat la poemul vocal – coregrafic „Amor Caliente”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii