Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep Zilele Filmului Rus Capodopera „Moscova nu crede în lacrimi“ rulează la Casa de Cultură din Constanţa

ro

27 Jan, 2015 00:00 2320 Marime text
Constănţenii care apreciază cinematografia rusă au oportunitatea de a participa mâine, de la ora 18.00, la evenimentul de deschidere a Zilelor Filmului Rus, găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor. Cinefilii vor putea urmări filmul „Moscova nu crede în lacrimi“, o capodoperă a filmului rusesc, în regia lui Vladimir Menshov.

Programul festivalului, care marchează împlinirea a 90 de ani de la înființarea concernului cinematografic rus MOSFILM, cuprinde proiecţia următoarelor filme: „Imperiul dispărut“, în regia lui Karen Shakhnazarov - 29 ianuarie, ora 18.00, „Pescăruşul“, în regia lui Yuli Karasik - 30 ianuarie, ora 18.00, „Zilele Turbinilor“, în regia lui Vladimir Basov - 31 ianuarie, ora 18.00.
 
Evenimentul este organizat de Consulatul General al Federaţiei Ruse la Constanţa şi de Reprezentanţa Agenţiei Federale de cooperare în domeniu umanitar şi cultural (Rossotrudnichestvo) în România, cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa şi al Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa. Intrarea este liberă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii