Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această duminică, la Teatrul „Oleg Danovski“ Invitație la „Magic Swing“

ro

06 May, 2018 12:05 2350 Marime text

În această duminică, de la ora 19.00, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ vă invită la „Magic Swing“, un divertisment muzical-coregrafic în care toată lumea dansează.

Concepția spectacolului îi aparține Gabrielei Dobre, iar coregrafia lui Iulian Ghencea, asistent de coregrafie fiind Petronela Iordache.

Soliștii spectacolului sunt: Daniela Vlădescu, Cristian Parmac, Raluca Dărăban, Adrian Pîrlea, Maria Cernat, Iulian Bratu, Veronica Răceală, Octavian Minea, Gabriela Dobre și Bogdan Ocheșel.
Acestora li se vor alătura balerinii Petronela Iordache, Sorin Gâlcă, Marian Basarabeanu, Renata Soares, Adelaida Sanchez, Francesco de Benedictis și dansatorii Horia Gabriel Iordache, Andreea Daniela Pieptea, Cristian Alexandru Panduru și Mălina Gabriela Prian.

Biletele pentru acest spectacol pot fi procurate de la agenţia teatrului la preţuri de 20, 25, 30 și 40 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Copiii şi elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii şi studenţii, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

„Magic Swing“, spectacolul în care toată lumea dansează (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii