Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziție tematică „Ziua Marinei la Constanța“, găzduită de Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“. Iată în ce perioadă o poți viziona

ro

11 Aug, 2021 15:58 2735 Marime text

 
  • Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ găzduiește expoziția tematică „Ziua Marinei la Constanța“.
Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ găzduiește expoziția tematică „Ziua Marinei la Constanța“, în perioada 12 - 30 august 2021. Angela-Anca Dobre, bibliograf, a realizat expoziția cu scopul de a marca acest eveniment important și anume 15 august, Ziua Marinei Române.

În cadrul expoziției, vizitatorii vor putea admira o serie de materiale din colecțiile bibliotecii: cărți, presă, chiar și iconografie, cu rolul de a ilustra modul în care s-a sărbătorit acest eveniment de la malul mării începând din anul 1902 până în prezent.

În fiecare an, pe 15 august se sărbătorește Ziua Marinei la Constanța. Locuitorii de la malul mării așteaptă cu sufletul la gură an de an parada soldaților și a navelor aflate pe mare. Emoțiile transmise de cei care întruchipează fericitul eveniment ating sufletul privitorilor negreșit. Sute de oameni se adună, fie ploaie, fie soare, să ia parte la acest program, artistic, dacă îl putem numi astfel. Chiar și în perioada pandemiei, acest eveniment nu a fost ratat, iar spectacolul a fost transmis în mediul online.

Citește și:

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ din Constanța a anunțat programul evenimentelor pentru luna august 2021
 
 
Expoziția „Literatura franceză în colecțiile speciale“ aduce în fața iubitorilor de lectură nume răsunătoare

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii