Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eroii principali, elevii clasei a III-a de la Colegiul Național Pedagogic Ziua Națională a Culturii, sărbătorită prin meșteșug și descoperiri la Muzeul de Artă Populară Constanța (FOTO)

ro

19 Jan, 2024 17:21 1257 Marime text
Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost dedicata activităților culturale,în cadrul Muzeului de Artă Populară Constanța.

La doua dintre activitățile desfășurate aici, au participat și elevii clasei a III-a, coordonați de dna prof.înv.primar, Sima Camelia, de la Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu. 

Deoarece activitățile s-au desfășurat cu un număr minim de copii, ziua de miercuri, 17 ianuarie 2024, a fost dedicată fetelor care s- au deprins cu meșteșugul" țesutului la război în 2 ițe, iar vineri, 19 ianuarie 2024, băieții au participat la "vânătoarea de comori".

Azi a fost rândul băieților...să vâneze comori!!

Când spunem "vânătoare de  comori", nu ne putem raporta numai la un obiect ascuns, care trebuie descoperit...ci descoperirea prin filtrul cunoașterii să îți transforme Inimă într-o Comoară!!

Vechiul meșteșug al țesutului la război în două ițe a prins viață, astăzi, la Muzeul de Artă Populară Constanța. Fetele au învățat să pună în practică această tehnică, în cadrul unui atelier educativ de pedagogie muzeală, ce face parte din cadrul  evenimentelor  prilejuite de ”Ziua Națională a Culturii”.


 

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.




Citește și:

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”„Eminescu altfel”, spectacolul care celebrează Ziua Culturii Naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii