Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 04 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoție și poveste la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea „Privighetoarea”, prezentată de echipa talentată a Teatrului „Căluțul de Mare” Constanța

ro

11 May, 2024 09:34 513 Marime text
foto: Teatrul Jean Bart Tulcea Într-un gest de aducere împreună a artei și a comunității, echipa talentată a Teatrului „Căluțul de Mare” pregătește un eveniment de neratat pentru locuitorii orașului Tulcea.

Sâmbătă, 11 Mai 2024, de la ora 12:00, pășim pe scena Teatrului „Jean Bart” pentru a fi martorii unei reprezentații memorabile a spectacolului „Privighetoarea”.

Această adaptare modernă a clasicei povești a „Privighetoarei” te va purta într-o călătorie plină de emoție și învățăminte. Cu un amestec subtil de magie teatrală și mesaje contemporane, spectacolul promite să atingă inimile și să încânte publicul de toate vârstele.

Echipa Teatrului „Căluțul de Mare” a pregătit o interpretare captivantă și plină de culoare, în care actorii talentați și decorurile spectaculoase se unesc pentru a aduce la viață această poveste clasică într-un mod complet nou și revigorant.

Pentru iubitorii de teatru și pentru cei care doresc să experimenteze o experiență culturală deosebită, spectacolul  „Privighetoarea” este o opțiune perfectă pentru petrecerea unei zile de sâmbătă învăluite în magia artei scenice.

• Regia și scenariul: Vitalie Drucec
• Scenografia: Adrian Suruceanu
• Costume: Tatiana Vasilievna Popesku
• Coregrafia: Oana Lavinia Pisaroglu
• Light design: Aurel Palade
• Vârsta: 6+

• In distribuție: Denisa Iova, Cătălina Oțeleanu/ Leticia Albu, Emanuel Cristoiu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Dan Cojocaru, Cristian Mitescu, Clara Ghiuvelechian, Inga Marcu, Narcisa Hanganu

Spectacolul, realizat cu mult profesionalism, emoție și culoare, oferă spectatorilor o lecție de viață despre prietenia adevărată, iubirea necondiționată, acceptare și toleranță dar și despre ...perfecțiune.

Privighetoarea reușește să îl impresioneze pe capriciosul Împărat al Chinei prin cântecul ei, prin noblețea sufletească și frumusețe dar și prin loialitate și înțelepciune, timbrul ei deosebit neputând fi comparat în nici un fel cu cel al Privighetorii mecanice, care este și ea frumoasă dar ....artificială. Alături de personajele menționate mai sus, spectatorii îi vor întâlni pe Povestitor, Sfetnic, Capelmaistru, Moartea și pe Fetele de la Curte.

Preț bilete: 18 lei - copii; 25 lei - preț întreg, însoțitori;

Program Agenție: Luni-Vineri, orele 14:00-18:00; Sâmbăta și Duminica, doar în zilele cu spectacole: orele 17:00 - 19:00.


Citește și:

ConstanțaProgramul Teatrului „Căluțul de Mare” în perioada următoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii