Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Radcliffe nu renunţă la personajul Harry Potter (video)

ro

14 Sep, 2016 00:44 6011 Marime text
Actorul Daniel Radcliffe a primit recent distincția Rising Star la Festivalul de film de la Deauville, prilej cu care a declarat pentru The Hollywood Reporter că nu va "închide niciodată ușa" dacă i se va oferi din nou ocazia să ia bagheta și ochelarii lui Harry Potter, scrie UPI.com.

''Ar fi o prostie să întorc spatele acestui rol'', a spus actorul britanic, 27 de ani, adăugând însă că nu ar avea nimic împotrivă dacă producătorii ar alege pe altcineva pentru acest rol.

După succesul piesei și a cărții ''Harry Potter and the Cursed Child'', sunt tot mai des vehiculate zvonuri despre un posibil nou film Harry Potter.

Acțiunea în ''Harry Potter and the Cursed Child'' are loc la două decenii după evenimentele din ultima carte a seriei Harry Potter și spune povestea fiului lui Harry, Albus, și a luptei acestuia cu povara numelui Potter.

''La acest moment nici măcar nu se pune problema pentru că sunt prea tânăr pentru a interpreta personajul'', a spus Radcliffe despre personajul Potter de vârstă mijlocie din ''Cursed Child''.

Radcliffe a spus, de asemenea, că se teme că dacă s-ar grăbi să revină în universul lui Harry Potter ar putea afecta atașamentul fanilor față de această serie. ''Există o parte din mine care consideră că este mai bine ca unele lucruri să rămână neatinse'', a spus actorul care a portretizat celebrul personaj în cele opt filme ale seriei din 2001 până în 2011. A mai jucat în ''Swiss Army Man'', ''Now You See Me 2'', ''Imperium'', iar cel mai recent în drama ''Jungle''.

O nouă poveste din lumea vrăjitorilor creionată de scriitoarea J. K. Rowling va putea fi văzută, din 18 noiembrie, pe marile ecrane în pelicula ''Fantastic Beasts and Where to Find Them'', în regia lui David Yates, cu Eddie Redmayne în rolul principal.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii