Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Scriitoarea Aurelia Lăpușan, despre lansarea volumului „Flori de busuioc” (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2024 11:40 510 Marime text

 
  • Aurelia Lăpușan, scriitoarea originară din Constanța, a lansat joi, 21 martie 2024, volumul „Flori de busuioc”. 
     
Aurelia Lăpușan, scriitoarea originară din Constanța, a lansat joi, 21 martie 2024, volumul „Flori de busuioc”. 

Evenimentul editorial a fost găzduit de Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, în Aulă. 

Iată ce declară aceasta depre eveniment:

„Compleșitor a fost pentru mine evenimentul editorial al lansării romanului „Flori de busuioc”! Deși au trecut două zile greu îmi adun din memorie, stăpânindu-mi încă emoțiile, toate clipele petrecute  atunci împreună cu o mulțime de prieteni, cunoscuți, foștii mei studenți, foștii colegi de redacție, de bibliotecă, rude, vecini, cu mult peste o sută de oameni, care au venit ignorând ploaia ca să fie alături de mine. Aula Bibliotecii județene s-a încălzit și animat. Sufletul acțiunii a aparținut excepționalei actrițe Mirela Pană, care și-a asumat rolul de moderator. Prof.univ.habil. Angelo Mitchievici și prozatorul Ovidiu Dunăreanu, două voci autorizate, de notorietate, au formulat aprecieri despre carte, într-un registru laudativ, iar părintele Marius Moșteanu împreună cu distinsa doamnă Elena Moșteanu au presărat în sufletele noastre candoarea și farmecul busuiocului într-o caldă pledoarie a dragostei.

Colegii din presă au semnalat evenimentul, au relatat de la fața locului, au promovat cartea. Cei care nu au putut veni au avut șansa să urmărească live întreaga desfășurare. Nenumărați prieteni și cunoscuți de pretutindeni au reacționat pe rețelele de socializare.

Mulțumesc din tot sufletul fiecăruia dintre cei prezenți care mi-au arătat că nu sunt singură, m-au încurajat să continui, m-au făcut să cred și mai mult că steaua mea de dor și drag veghează asupra mea de oriunde ar fi. 

Cu toată gratitudinea...”, spune aceasta.



Citește și:
LIVE VIDEO+TEXT: Romanul „Flori de busuioc” al Aureliei Lăpușan, lansat la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii