Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Recital și spectacol de balet, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

ro

12 Apr, 2022 10:45 2637 Marime text
Eveniment la TNOB, foto: TNOB

În această săptămână la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” vor avea loc un recital și un spectacol de balet.

 

SEARĂ LIRICĂ - Miercuri, 13 aprilie 2022, ora 19:00, Foyer Teatru

Vor interpreta tenorii MARIUS TURTOI, MĂDĂLIN BĂLDĂU și IONUȚ BOANCHEȘ, acompaniați de pianista NATALIA GRIBINIC. În program vor fi prezentate lucrări din creația compozitorilor W.A. Mozart, G. Rossini, F. von Flotow, G. Bizet, F. Cilea, P. Sorozabal, Gh. Dendrino, E. De Curtis ș.a.

 

DON QUIJOTE L. Minkus - Sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 19:00, Sala Teatrului

Baletul “Don Quijote” este o poveste care ne atrage mereu, la orice vârstă. Celebrul roman al lui Miguel de Cervantes a inspirat multe producții de balet, însă versiunea creată de Marius Petipa pe muzica lui Ludwig Minkus este cu siguranță cel mai aclamat.

Coregrafia: MIHAI BABUȘKA – adaptare după M. Petipa

Scenografia: ADRIANA URMUZESCU

Asistent coregrafie: MONICA CHERECHEȘ

Soliști: TOMONORI SEKIGUCHI, AMI INOUE, YURIA SOETA, LUNA MURAMATSU, MIHAI PÂSLARU, BOGDAN BÎRSĂNESCU, CĂTĂLINA ILIESCU, MAYU TAKAHASHI, KEITO SHIMOMURA, MAYURA TAKASE, ȘTEFAN RĂUȚ

Cei care au achiziționat bilete pentu spectacolul ”Don Quijote” din data de 30 ianuarie 2022 pot folosi biletele pentru acest spectacol.

 

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online (cu excepția recitalului, pentru care biletele se pot achiziționa doar la Agenția Teatrului). Info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii