Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală rezistă! Invitație la spectacolele Teatrului „Oleg Danovski”

ro

15 Oct, 2020 00:00 3960 Marime text

 
Publicul spectator constănțean se numără printre „norocoșii” care încă se mai pot bucura de spectacolele instituțiilor teatrale și de prestațiile artiștilor de la malul mării.
Aceasta în timp ce Ministerul Culturii realizează o analiză privind cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 în instituțiile culturale, în special în rândul artiștilor și lucrătorilor tehnici. Având în vedere transmiterea comunitară foarte accentuată și semnalarea răspândirii cazurilor și printre reprezentanții sectorului cultural, ministerul face un apel la responsabilitatea angajaților și angajatorilor din domeniu, pentru ca evenimentele culturale să se desfășoare în condiții de siguranță pentru ei și public.
Mâine, de la ora 19.00, scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” este gazda unui concert simfonic de excepţie, care-l va avea la pupitrul dirijoral pe belgianul Philip Frasen. În program, veţi putea audia Mozart - Uvertura la opera „Flautul fermecat”, Ceaikovski - Suita din baletul „Spărgătorul de nuci” şi Ceaikovski - Simfonia nr. 5 în mi minor, op. 64.
 
Iar duminică, 18 octombrie, de la ora 19, încântătoarea „Traviata” va prinde viață sub bagheta dirijorului Gheorghe Stanciu.
 
Preţul unui bilet este 10 lei pentru copii, elevi si studenți, pe baza carnetului de elev/ student vizat la zi şi 15 lei pentru pensionari, pe baza talonului de pensie. Pentru cealaltă categorie de public, se va plăti între 20 şi 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală. De precizat că adultul cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoana care îl însoţeşte, beneficiază de gratuitate la biletele de intrare la spectacole.
 
Citește și:

Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” Agenda de spectacole a lunii octombrie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii