Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală O seară reușită de poezie și pictură, la „Atelierele 22” (galerie foto)

ro

16 May, 2022 00:00 2876 Marime text


Asociația KULTurale, împreună cu Atelierele 22 ale Uniunii Artiștilor Plastici, Filiala Unu Constanța, au pus la cale, în seara de sâmbătă, când orașul se mișca sub semnul Nopții Muzeelor, un eveniment care a adunat laolaltă oameni care fac sau iubesc poezia și pictura.
Artiștii din Casa de Creație de pe str.Eminescu nr.22 s-au dovedit, și de această dată, gazde primitoare pentru mulțimea de invitați care au venit să le vadă atelierele și să fie martori ai procesului în care se naște arta.



Gabriela Aramă, Cristina Costea, Cosmin Grosu, Lacme Ifrim, Iulia Pană, Silvia Șoșoiu, Sveatoslav Zacon, au pictat sub ochii curioși ai publicului, în timp ce Alexandra Pitlik Zacon, Daniela Varvara, Mara Mihai, Camelia Țuglea au citit poezie.
Amfitrionul evenimentului a fost inimoasa Iulia Pană, artist plastic și poet deopotrivă, care a făcut un maraton de succes între prezentarea invitaților, pânza de pictat și lectura versurilor sale.
Le mulțumim tuturor participanților pentru seara memorabilă de confluență a artelor și așteptăm cu interes și alte evenimente de același gen, unde publicul să se împărtășească din frumusețea și emoția artelor.
 
 
Citește și:

Constanța culturală „Intersecții” ale artelor sau despre cum pictura se naște din poezie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii