Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Incursiune ghidată, în inima orașului vechi

ro

20 May, 2022 00:00 2724 Marime text

 
  • Vineri, 20 mai, între orele 17.30-19.30, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează proiectul Tur Cultural „Jean Constantin”, în colaborare cu Diana Slav (ghid turistic)
 
O nouă ocazie de a ne cunoaște orașul ne este oferită în această după-amiază, de organizatorii Turului Cultural „Jean Constantin”, ghidul fiind Diana Slav.
Incursiunea în inima Constanței vechi marchează, în același timp, Ziua aniversară a orașului, sărbătorită în fiecare an de Sfinţii Constantin şi Elena, pe 21 mai.

Participanții vor face o plimbare „la pas” în zona peninsulară și vor afla povești despre locuri, precum și istoria clădirilor emblematice ale Constanței.

În urma proiectelor de gen realizate în orașul Constanța, Diana Slav a atras atenția atât turiștilor, cât și constănțenilor, organizând periodic astfel de excursii de succes.

Înscrierea în grupul de până la 70 de persoane este gratuită și se face online, pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ Pentru Tineret ”Jean Constantin”, telefonic la 0770431994, sau la sediul din B-dul Ferdinand nr. 56.

Plecarea se va face din fața Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, se continuă cu casa în care a locuit Jean Constantin, Teatrul de Stat Constanța, Zidurile Cetății, Parcul Primăriei, Lupoaica, Muzeul de Artă Populară, Piața Ovidiu, Moschee, Str. Nicolae Titulescu, Catedrala, Faleză și Far Genovez.
 
Citește și:
Descoperă Constanța secretă cu Diana Slav!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii