Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul literar „Pe aripile imaginației”, continuă la Biblioteca Județeană Constanța! (GALERIE FOTO)

ro

16 Mar, 2024 08:24 492 Marime text
Sursă foto: Facebook/Biblioteca Județeană Constanța
 
  • Atenție, cărțile încep să se lege și povestea proiectului nostru ia avânt!

Atenție, cărțile încep să se lege și povestea proiectului nostru ia avânt! Concursul literar „Pe aripile imaginației” este în plină desfășurare! Biblioteca Județeană Constanța continuă să primească lucrările elevilor, conform regulamentului din link-ul de mai jos: https://www.didactic.ro/.../concurs-local-pe-aripile...

„Suntem siguri că participanții la secțiunile de carte confecționată („Povestea mea” sau „Povestea clasei mele”) scriu și meșteresc de zor, pentru a obține cele mai colorate și mai atractive obiecte purtătoare de cunoaștere! Unii dintre ei au trimis deja cărticelele lor, extraordinar de frumoase, pe adresa concursului. Le mulțumim foarte mult!

Astăzi, vă reamintim că așteptăm în continuare lucrările voastre. În plus, fiindcă un bob de inspirație e binevenit oricând, vă prezentăm una din modalitățile simple, dar rezistente, în care vă puteți lega foile scrise. Sperăm că fotografiile noastre vă vor inspira și vă vor încuraja! 

Pentru a vă arăta că stă în puterea oricui de a lega o carte, am ales pentru atelierul nostru copii cu vârste foarte mici, elevii clasei pregătitoare B, de la Școala Generală „Dan Barbilian” din Constanța. Cu mânuțele lor au tăiat, cusut, perforat și legat o carte. Totul sub îndrumarea atentă a colegului nostru, Ionel Alexe, bibliograf în cadrul Biroului de informare comunitară al bibliotecii și iubitor al secretelor acestui vechi meșteșug”, transmite Biblioteca Judeața Constanța.


Au luat parte, de asemenea, coordonatoarele proiectului, doamna profesor pentru învățământ primar Cristina Simion și doamna bibliotecar Alina Grama.


Citește și:
Muzeul de Artă Populară Constanța: Salvarea și conservarea patrimoniului din lada de zestre a satului dobrogean (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii