Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai important dezvoltator imobiliar Dumnezeu

ro

04 Mar, 2010 23:01 1607 Marime text
joint_afis.jpgTeatrul Joint invită din nou constănţenii la o piesă de teatru cu totul originală. Alături de Active Training, pe 11 martie, în Café D'Art, se pune în scenă „La Dumnezeu în chirie", de Cornel Udrea, cu Viorica Geanta-Chelbea. Ora de începere este 20.00, iar preţul unui bilet, care poate fi procurat direct de la bar, 20 de lei.

Dacă titlul piesei nu v-a convins, iată prezentarea a ceea ce urmează să vedeţi: „Anunţ imobiliar: Închiriez garsoniere, apartamente, vile, castele, iarbă verde şi betoane gri, oriunde în lume. Când nu te mai ţin finanţele sau, şi mai rău decât atât, nu te mai ţine sufletul, uşile tuturor zidirilor din lume îţi sunt deschise. Au prioritate chiriaşii care plătesc cu sufletul, cu condiţia să vină cu el cash (exclus în rate). Nu se acceptă intermediari, aştept să fiu contactat direct de către sufletele care nu-şi găsesc locul. Proprietar: cel mai important dezvoltator imobiliar din lume, Dumnezeu".

Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005 ca o alternativă necesară la teatrul de stat. De la înfiinţare, echipa şi-a desfăşurat activitatea la Braşov, Sibiu şi la Clubul Ţăranului din Bucureşti. În momentul de faţă pune în scenă piese doar în Bucureşti, Braşov şi Constanţa iar stagiunea de vară se desfăşoară în Vama Veche.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii