Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de controale la Tulcea! Valoarea amenzilor aplicate de oamenii legii

ro

21 Feb, 2022 15:51 2202 Marime text
 

Sub coordonarea domnului prefect Alexandru Dan Munteanu, în data de 20.02.2022, structurile teritoriale M.A.I. din județul Tulcea au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.



Echipele mixte de polițiști și jandarmi au efectuat 46 de controale, în urma cărora au fost aplicate 24 sancțiuni pentru nerespectarea legislației în vigoare, în valoare de 14.500 lei.




Instituția Prefectului - Județul Tulcea face un apel către locuitorii județului să respecte normele și recomandările privind igiena și distanțarea fizică, precum și măsurile stabilite prin lege pe timpul stării de alertă. Este important ca fiecare cetățean să conștientizeze faptul că acțiunile sale îi pot afecta pe ceilalți și să respecte deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu virusul SARS-COV-2.


 


Reamintim locuitorilor județului Tulcea să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte detalii TELVERDE 0800.800.358 - linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor, valabilă pentru apelurile naționale. Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4 021.320.20.20, transmite Prefectura Tulcea. 




Apelați 112 doar în caz de urgență!


Sursa foto cu rol ilustrativ: DGPMB 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii