Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru cei care s-au imunizat împotriva Covid 19 la Constanța! Cine poate ridica tichetele de vaccinare

ro

21 Feb, 2022 10:57 1876 Marime text
Vești bune pentru constănțenii care s-au imunizat împotriva Covid 19 la Constanța! Se distribuie tichete valorice pentru persoanele cu vaccinare completă efectuată inclusiv în lunile decembrie și ianuarie

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că s-a reluat activitatea de eliberare a tichetelor valorice pentru persoanele care s-au imunizat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 după data de de 03.09.2021, inclusiv în lunile decembrie 2021 și ianuarie 20221, numai de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța.

„Persoanele sunt așteptate cu actul de identitate la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr.331 A, de luni până duminică, între orele 08:00 - 18:00, pentru a-și ridica tichetele.

Reamintim faptul că schema de vaccinare completă constă în administrarea a două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson.

De asemenea, precizăm că pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă!“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii