Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:59 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verificări pentru prevenirea răspândirii covid 19, la nivel național. Au fost aplicate amenzi

ro

15 Mar, 2021 10:33 796 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, Poliția Română, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
  • Au fost efectuate 61.763 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.
  • În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 5.533 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.286.370 de lei.
Peste 6.400 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 813 acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivel național.

Au fost efectuate 61.763 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 5.533 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.286.370 de lei. Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Pentru siguranța tuturor, recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii