Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Gheorghiţă Platforma de vaccinare, optimizată începând de mâine

ro

25 May, 2021 14:41 1338 Marime text
  • Conferință de presă a fost susținută, astăzi, de Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV) și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, vicepreședinte al CNCAV.
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă, că platforma de vaccinare va fi optimizată începând de mâine. Astfel, va permite programarea persoanelor în centre cu vaccin de la Johnson & Johnson (Janssen).

„Platforma de programare va fi optimizată începând de mâine şi va permite programarea persoanelor în centre de vaccinare cu vaccin de la Johnson & Johnson, particularitatea fiind aceea că nu se va mai aloca rapelul, ţinând cont de faptul că vorbim de administrarea unei singure doze. La acest moment sunt 31 de centre de vaccinare, totalizând circa 36 de fluxuri pentru acest tip de vaccin, în 21 de judeţe", informează Vlaeriu Gheorghiță. 


Acesta a menționat că vor fi implicate și alte județe în deschiderea unor centre de vaccinare cu serul de la Johnson & Johnson. 

„Vor fi şi celelalte judeţe implicate progresiv în deschiderea acestor tipuri de centre de vaccinare, având în vedere că o parte din populaţie îşi doreşte să se vaccineze cu acest tip de vaccin şi nu toţi au medic de familie care este implicat în acest demers de vaccinare”, mai precizează coordonatorul campaniei de vaccinare.


Sursă foto: Captură Facebook.com / Guvernul României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii