Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vaccinarea anticovid19 a grupei de vârstă 5-11 ani, în România CNSU a adoptat Hotărârea nr. 103, privind stabilirea unei noi categorii de produse, stocuri de urgență medicală de strictă necesitate (DOCUMENTE)

ro

16 Nov, 2021 14:41 1314 Marime text
  • CNSU  a adoptat HOTĂRÂREA nr. 103 din 16.11.2021
CNSU  a adoptat HOTĂRÂREA nr. 103 din 16.11.2021 privind stabilirea unei noi categorii de produse, stocuri de urgență medicală de strictă necesitate, necesară în procesul de vaccinare a populației împotriva virusului SARS-CoV.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:


Art.1 - Se aprobă stabilirea unei noi categorii de produse, stocuri de urgență medicală de strictă necesitate constând în dispozitive preumplute cu adrenalină de tip „EpiPen150Junior” de uz pediatric necesare desfășurării în siguranță a procesului de vaccinare a populației din grupele de vârstă 5-11 ani împotriva COVID-19, conform prevederilor anexei.

Art.2 - Se propune ca, pentru asigurarea fondurilor necesare achiziționării produselor prevăzute la art. 1, să fie alocate la nevoie, Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, sumele necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Art.3 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Art.4 - Anexa face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Sursa foto: Unsplash 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii