Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unui bărbat din India i-au fost administrate cel puțin opt doze de vaccin anti-COVID. "După ce am luat dozele, durerile mele au dispărut"

ro

07 Jan, 2022 21:27 1509 Marime text


 
  • Unui bărbat din India i-au fost administrate cel puţin opt doze de vaccin anti-COVID-19 anul trecut, a declarat un responsabil din domeniul sănătăţii, potrivit BBC News.


 
 
 
 

Brahmdeo Mandal, în vârstă de 65 de ani, a declarat că a primit 11 doze de vaccin în statul indian Bihar.
 
 
 
 

"După ce am luat dozele, durerile mele au dispărut. Înainte aveam dureri de genunchi şi mergeam în baston. Acum nu mai am. Mă simt bine", a precizat el.

 
 


Bărbatul, un poştaş pensionar, a povestit că dozele l-au ajutat să scape de dureri şi să "rămână sănătos". El a susţinut, de asemenea, că nu a avut niciun efect advers în urma vaccinărilor.




În cele din urmă, Mondal a fost oprit din a-i fi administrată ceea ce el susţinea că ar fi a 12-a doză la un centru de vaccinare săptămâna trecută.





O anchetă este în curs de desfăşurare pentru a afla cum a reuşit acest bărbat, care locuieşte cu familia sa în districtul Madhepura, să primească mai multe doze.





"Am descoperit deja dovezi că i-au fost administrate opt doze în patru locuri", a declarat Amarendra Pratap Shahi, un medic din Madhepura, pentru BBC


Potrivit unor prime investigaţii, Mandal a reuşit să primească "două doze de vaccin la o diferenţă de o jumătate de oră" în aceeaşi zi, "fiecare dintre acestea fiind înregistrată pe portal".



Mandal, care a păstrat note detaliate, scrise de mână, cu datele, orele şi centrele la care s-a vaccinat, susţine că a primit 11 doze între februarie şi decembrie anul trecut.
 



Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii