Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Terase, parcuri, mijloace de transport în comun și gări, la control. Ce amenzi au fost aplicate

ro

23 Mar, 2021 13:43 993 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, peste 130 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
  • Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18.500 de lei.
Astfel, au fost verificate peste 125 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 320 persoane și verificate peste 80 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18.500 de lei.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.
 
Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2., precizează IPJ Tulcea.
 
Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii