Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:21 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Controale în parcuri, mijloace de transport în comun și gări. Nereguli constatate și amenzi aplicate

ro

31 Mar, 2021 14:41 579 Marime text
  • În ultimele 24 de ore, peste 157 de polițiști, polițiști locali și reprezentanți ai autorității locale au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
  • Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei.
Astfel, au fost verificate peste 117 obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate aproximativ 560 persoane și verificate peste 58 de mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei.
 
Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura.

Vă reamintim faptul că polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.
 
Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm efortul comun pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2., transmite IPJ Tulcea.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii