Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Acțiuni de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. S-au aplicat și sancțiuni

ro

15 Oct, 2020 14:57 1319 Marime text
  • Au fost verificate 100 de societăți comerciale, 114 de autoturisme și mijloace de transport în comun și au fost legitimate aproximativ 640 de persoane.   

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Tulcea, sub autoritatea Instituției Prefectului – Județul Tulcea, peste 140 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne au continuat acţiunile de verificare, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase, săli de jocuri de noroc, săli de sport, dar şi în mijloacele de transport în comun, privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, cu scopul prevenirii răspândirii virusului SARS COV-2.

Astfel, au fost verificate 100 de societăți comerciale, 114 de autoturisme și mijloace de transport în comun și au fost legitimate aproximativ 640 de persoane. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.250 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a proteja atât viața lor, cât și pe aceea a celorlalți. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare! Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm recomandările autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Inspector Principal de Poliție Irina Manolache.


Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii