Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:23 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de elevi din județul Constanța și-au exprimat dorința de a fi vaccinați anti-COVID 19 în prima săptămână de școală

ro

20 Sep, 2021 16:47 911 Marime text
  • Cele mai multe solicitări au venit de la Liceul Teoretic Ovidius Constanța, Liceul Teoretic Decebal Constanța, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța.


În baza unei comunicări cu DSP Constanța s-a stabilit ca Inspectoratul Scolar Județean Constanța să transmită o situație centralizată cu elevii din unitățile de învățământ preuniversitar constănțean care și-au exprimat dorința de a fi vaccinați, cu acordul părinților.

Potrivit reprezentanților ISJ Constanța, această raportare se realizează în fiecare zi de joi a săptămânii.

*Așadar, joi, 16.09.2021, 539 de elevi din 173 de instituții școlare din județul Constanța și-au exprimat dorința în acest sens. Cele mai multe solicitări au venit de la Liceul Teoretic Ovidius Constanța, Liceul Teoretic Decebal Constanța, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța. Vaccinarea acestor elevi, precum și a cadrelor didactice/nedidactice, a personalului auxiliar, se va realiza în cabinetele medicale școlare, în punctele de vaccinare stabilite deja la nivelul județului Constanța sau cu sprijinul unităților mobile“ - au precizat reprezentanții ISJ Constanța


Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța răspunde de informarea și programarea pentru vaccinare.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii