Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:35 27 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situație actualizată la nivelul județului Constanța, privind noul coronavirus

ro

13 Jun, 2020 16:56 1915 Marime text
  • 307 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, la nivelul județului Constanța
  • În ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 10 societăți comerciale și PFA.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 307 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 19 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 305 pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 41 de persoane internate, dintre care 24 din județul Constanța și 17 din Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.
 
În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 48 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.875 de persoane în izolare la domiciliu.
 
Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 10 sancțiuni contravenționale (în cuantum de 8.500 de lei), dintre care două pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea la domiciliu (Legea 55/2020), în valoare de 1.000 de lei.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 10 societăți comerciale și PFA.
 
În cursul zilei de ieri, 12 iunie a.c., 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 2.458 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.
 
Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică.

Ti-a placut articolul?

Comentarii