Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:56 04 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația actualizată Mai sunt internate 54 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 30 din județul Constanța

ro

20 May, 2020 19:12 2320 Marime text
  • La nivelul județului Constanța au fost confirmate în total 265 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.
  • 15 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 245 de pacienți au fost declarați vindecați.
  • În acest moment, mai sunt 54 de persoane internate, dintre care 30 din județul Constanța.
 
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 265 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 15 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 245 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 54 de persoane internate, dintre care 30 din județul Constanța și 24 din județele Tulcea și Ialomița.
 
În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 283 de persoane, care ocupă 12% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.432 de persoane în izolare la domiciliu.
 
Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În cursul zilei de ieri, 19 mai a.c., peste 800 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context.
 
Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.
 

„Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică”, transmite Prefectura. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii